سئو داخلی (on page seo) چیست؟

اشتراک گذاری در :
سئو داخلی چیست و چرا تا این اندازه اهمیت دارد؟
فهرست محتوا

سئوی داخلی چیست؟

به زبان ساده، سئو داخلی یا on page seo مجموعه فعالیت هایی ست که برای بهینه‌سازی صفحات وب‌سایت انجام می‌شود. بیشترین تمرکز سئو داخلی در بهینه سازی عناوین، محتوا و لینک های داخلی جهت افزایش رتبه در موتورهای جستجو می‌باشد.

لازم به ذکر است پیاده‌سازی استراتژی‌های مناسب، کمک می‌کند که کاربران و موتورهای جستجو درک بهتری از سایت‌ها داشته باشند. از آنجایی که تمامی این کارها در داخل سایت انجام می‌گیرد به آن سئو داخلی سایت یا سئو آن‌ پیج گفته می‌شود. از سوی دیگر سئو داخلی برای کسب ترافیک ارگانیک و بهبود رتبه‌بندی موتورهای جستجوی وب‌سایت، بسیار موثر می‌باشد.

توجه داشته باشید که سئو داخلی به یک صفحه کامل ختم نمی‌شود، بلکه باید به صورت مداوم به بررسی محتوای خود بپردازید تا اطمینان یابید که محتوای شما مرتبط، خوب و به‌روز است. از آنجایی‌که گوگل همواره در حال آپدیت الگوریتم های خود است و روز به روز برای درک چگونگی برطرف کردن نیاز کاربران و اینکه دنبال چه چیزی هستند، بهتر و بهتر می‌شود. پس شما هم برای شکست دادن رقبا و پیشی گرفتن از آنها باید محتوای خوبی تولید کنید.

سئوی داخلی یک از مهمترین مباحث سئو است که هر سئوکار و متخصص سئو باید به درستی آن را پیاده سازی و برای آن استراتژی مناسب داشته باشد، به قول آقای دکتر مهریزدان که همیشه میگوید: 70 درصد کار سئو مربوط است به تولید محتوای درست و بازاریابی محتوای مناسب و یا همان CONTENT MARKETING و بعد اصول بهینه سازی سایت و 20 درصد دیگر مربوط است به حوزه سئوی تکنیکال و فنی و 10 درصد مربوط است به سئوی خارجی و بک لینک سازی

اگر شما یک مبتدی هستید و هنوز اطلاعات کافی در مورد سئوی سایت ندارید این مقاله برای شما نوشته شده: آموزش سئو برای مبتدیان

چرا سئو داخلی انقدر مهم است؟

یکی از مهم ترین بخش های سئو، سئو داخلی (on page seo) می‌باشد. برای توضیج بیشتر این مطلب که چرا سئوی داخلی مهم است؟ می‌خواهیم یک سوال از شما بپرسیم، شما حاضر هستید خانه ای را بخرید و یا اجاره کنید که زیر ساخت مناسبی نداشته باشد، آیا حاضر هستید سلامت خود و خانواده خود را به خطر بی‌اندازید؟ مسلما در اکثر جواب هایی که دریافت می‌کنیم پاسخ شما منفی است و یا شما حاضر هستید شخصی را به یکی از دوستان تان معرفی بکنید که می‌دانید ایشان ذاتا انسان خوبی نیست؟ مسلما پاسخ شما مشخص است.

خدمات سئو و بهینه سازی سایت در آژانس دیجیتال مارکتینگ وینت

 

حال شما علم سئو و سئوی سایت را مانند یک خیمه در نظر بگیرید که سئوی داخلی ستون اصلی آن خیمه است، مگر قرار نیست شما به وسیله سئوی سایت به خودتان و دیجیتال مارکتینگ تان کمک بکنید که به وسیله شناسایی کلید واژه های درست و قصد و نیت مخاطبان و یا علایق آنها ، رتبه سایت تان را در موتورهای جستجو ارتقا دهید.

و به آنها کمک کنید که پاسخ مناسب را دریافت کنند و یا به خودتان کمک کنید که بتوانید منابع مالی بیشتر به دست آورید، پس اگر ندانید صفحه فرودی که آن ها قرار است وارد آن بشوند باید چه مشخصاتی داشته باشند و چگونه تولید محتوایی تولید نمایید( البته بازهم تاکید میکنیم بازاریابی محتوایی انجام دهید ) که بتواند به مقاصد مشترکتان کمک کند، پس دارید چه کار می‌کنید؟ این همان مسئله ای است که سئوی داخلی برای شما انجام می‌دهد به سوالهای بالا برگردید.

دقیقا گوگل را مانند خودتان فرض کنید که قرار است صفحات وب سایت شما را به مشتریان و یا دوستان دیگر خود معرفی کند، اگر درک درستی از سایت شما و صفحات وب سایت تان نداشته باشد و نتواند به خوبی آن را مورد تحلیل قرار دهد چگونه می‌تواند آن را به دیگران معرفی کند، تمامی اتفاقی که در مورد سئوی داخلی انجام می‌گردد به دو مرحله کیفی و کمی تقسیم می‌شود، که در ادامه این دو مورد را بیشتر برای شما شرح می‌دهیم:

 

سئو داخلی یا On page seo به هر فعالیتی که برای بهینه سازی صفحات وب سایت انجام میشود، می گویند.| وینت سئو

موارد کیفی در سئوی داخلی

موارد کیفی در سئوی داخلی شامل کیفیت صفحات است، کیفیتی که بتواند شما را متمایز کند و به گوگل ثابت کند، شما جز سایت ها و پلت فرم هایی هستید که به خوبی می‌توانید پاسخ کاربران را بدهید و برای همین بر گردد به کیفیت صفحات فرود و صفحات لندینگ پیج شما، و کیفیت محتوای شما، شما هیچگاه نباید کیفیت صفحات را فدای کمیت کنید؛ ولی باید برای تولید و به روزرسانی خود برنامه داشته باشید اینجا صحبت از کیفیت است، کیفیت محتوا ها و موارد تکنیکال آن، مهمترین مواردی که باید در سئوی داخلی به آنها توجه نمایید شامل موارد زیر است:

مهمترین فاکتور های کیفی در سئو داخلی سایت

سئوی محتوا و محتوای یونیک

یکی از مهمترین موارد در بخش سئوی داخلی، کیفیت محتوای تولید شده و سئوی محتوا است، محتوایی که بتواند دقیقا برای کاربران و البته بر اساس قواعد موتورهای جستجو نوشته شده باشد، محتوایی که در راستای اهداف بازاریابی شما و ایجاد تعامل با مخاطبان نوشته شده اشد،حال منظور ما از محتوا این نیست که لزوما شما محتوا را به صورت بلاگ و محتوای نوشتاری فرض نمایید

تولید عکسها و گرافیک مناسب، تولید محتوا برای محصولات به روشی مناسب و تولید محتوای ویدیویی. محتوایی که نه فقط برای شلوغ کردن سایت و به روزرسانی سایت انجام نمایید، محتوایی که به صورت دقیق به مبحث بازاریابی محتوایی پرداخته باشد، اگر این قواعد را به درستی انجام ندهید تعداد زامبی پیچ های شما بالا می‌رود و در نتیجه نه تنها برای شما سودی ندارد بلکه برای شما زیان بار نیز هست.

محتوای صفحات شما باید به خوبی برای کاربران بهینه شده باشد، باید شما بتوانید به بهترین شکل بازاریابی محتوای خود را پیش ببرید، حالا دایما بیان کردیم بازاریابی محتوا، ولی منظورمان از آن چیست؟ مثل همیشه یک مثال می‌زنیم که کاملا برای شما این مورد جا بی‌افتد: ببینید شما یک فروشگاه اینترنتی دارید و دقیقا محصولی را به فروش می‌رسانید که دیگران نیز همان را به فروش می‌رسانند.

حالا اگر شما هم دقیقا همان اطلاعاتی را بگذارید که دیگران گذاشته‌اند، چه اتفاقی برای شما می‌افتد، ممکن است در صورت خوش شانسی و بر حسب نام آن محصول و یا فضای رقابتی بر روی فروش آن محصول وارد صفحه اول شوید ولی مسلما زمانی بیشترین فروش را خواهید داشت که بتوانید به رتبه های بالاتر بیایید و یا قیمت مناسب تری نسبت به سایر رقبا ارائه نمایید. ولی اگر شما محتوایی تولید کنید که دغدغه های مخاطب را کمتر کند و به او کمک نماید خرید بهتری انجام نماید می‌توانید موفقیت بیشتری را به دست آورید.

ارائه خدمات دیجیتال مارکتینگ آژانس دیجیتال مارکتینگ وینت و اجرای کمپین های تبلیغاتی

 

مثلا فرض کنید شما ویدئوی کارکرد با محصول را تولید نموده‌اید یا برای محوصل خود دست به ساخت تیزر تبلیغاتی زده‌اید که مزیت های محصول را بهتر توضیح می‌دهد و یا نظرات مخاطبان را به صورت خاص از رضایت از عملکرد محصول به صورت پادکست قرار داده‌اید، خود حالا فروش محصول‌تان راحت‌تر می‌شوید چون توانستید خیال مخاطب را  از خرید این محصول راحت تر نمایید و به او این اطمینان را دهید که سایت شما می‌تواند به بهترین شکل ممکنه به او کمک نماید. به نوعی این همان بازاریابی محتوا است یعنی محتوایی که مطلوب مخاطب است و در راستای اهداف شما نوشته شده است.

راستی اگر شما می‌خواهید در کسب و کار اینترنتی خود موفق تر شوید باید استفاده از ابزارهای مدرن را یاد بگیرید در این مقاله بیش از 30 ابزار که برای رشد و گسترش کسب و کار آنلاین و تجارت الکترونیک واجب هستند را به شما معرفی نموده‌ایم پس این محتوا را بخوانید: بهترین ابزارهای تجارت الکترونیک برای وب مستران

با این توضیح در مورد محتوای یونیک و منحصر به فرد به صورت کوتاه بحث را ادامه می‌دهیم چون قصد نداریم در این راهنما به شما روش های سئوی محتوا را آموزش دهیم و بیشتر می‌خواهیم در حوزه سئوی داخلی صحبت نماییم ولی اگر شما می‌خواهید در حوزه سئوی محتوا بیشتر بدانید و به عنوان یک متخصص سئو و سئو کار کسب و کار خود را بهینه نمایید، به شما پیشنهاد می‌دهیم این محتوا را بخوانید که یک از کاملترین و بهترین راهنماها در حوزه سئوی محتوا است: سئوی محتوا چیست و نقش سئوی محتوا در رشد کسب و کار آنلاین

در این مبحث می‌توانیم اشاره نماییم که اولین و مهمترین قدم شناسایی اهداف کسب و کارتان و موضوع کسب و کار و هم راستا کردن آن با دغدغه مخاطبان است در همینجاست که شناسایی درست این دغدغه ها و خواسته های مخاطبان بسیار با اهمیت خواهد بود و تمامی متخصصان سئو و تولید کنندگان محتوا، دایما بر سر این موضوع با یکدیگر جنگ دارند و در حال رقابت هستند تا بتوانند رتبه های خود را در این کلید واژه ها ارتقا داده و جز اولین کسانی باشند که می‌توانند به دغدغه مخاطبان پاسخ دهند،

چرا چون این دغدغه ها در دنیای دیجیتال مارکتینگ به صورت کلید واژه خود را نمایش می‌دهد، پس اولین قدم در فاکتورهای کیفی تحقیق کلمات کلیدی است

تحقیق کلمات کلیدی(Keyword Research)

اولین گام برای ایجاد محتوای باکیفیت، پیدا کردن و انتخاب کلمات کلیدی و موضوعات مرتبط است. با جستجوی عبارات در گوگل و مشاهده اینکه چه چیزی برای رقبا و سایر وب سایت‌ها ظاهر می‌شود، تحقیق کلمات کلیدی را انجام دهید. می‌توانید از ابزارهایی مانند Ahrefs، AnswerthePublic و UberSuggest برای تولید محتوای با کیفیت استفاده کنید.

ولی مبحث کیفی سئوی داخلی خود از فاکتورهای تکنیکال و فنی شکل می‌گیرد که می‌تواند فرایند سئوی داخلی را برای شما بهتر و کاراتر کند، در مبحث فنی از موارد کیفی سئوی داخلی ما در مورد اصولی صحبت می‌کنیم که قواعد موتورهای جستجو را رعایت می‌کند و به ما کمک می‌کند که بتوانیم صفحه و یا صفحاتی ایجاد نماییم که برای موتورهای جستجو قابل فهم تر هستند و رقبای ما نیز دقیقا همین اصول را در محتواهای خود به کار برده‌اند، برای همین منظور در این قسمت از محتوا دقیقا این عوامل را به شما معرفی می‌نماییم.

مهمترین فاکتورهای تکنیکال و فنی در موضوع کیفی سئوی داخلی:

عنوان صفحه (Page Title)

یکی از مهم‌ترین عناصر سئو، عناوین صفحات وب سایت شما هستند. عناوین هم به بازدیدکنندگان و هم به موتورهای جستجو نشان می‌دهد که در صفحات مربوطه چه چیزی را می‌توانند پیدا کنند. پس برای اطمینان از رتبه‌بندی صفحات سایت شما برای هدف مناسب، باید کلمه کلیدی مناسب برای هر صفحه را در عنوان قرار دهید. به بیان ساده باید کلمه کلیدی خود را تا حد امکان به صورت طبیعی وارد کنید. اگر تمایل به کسب اطلاعات بیشتری دارید این راهنما به شما برای نوشتن عناوین درست و کارامد کمک خواهد کرد: راهنمای کامل برای نوشتن عنوان سئو موفق

توضیحات متا (Meta Description)

توضیحات متا توضیحات کوتاه صفحه هستند که در زیر عنوان در نتایج جستجو ظاهر می‌شوند. اگرچه متادیسکریپشن یک عامل رتبه‌بندی رسمی برای موتورهای جستجو نیست، اما می‌تواند روی کلیک یا عدم کلیک روی صفحه شما تأثیر داشته باشد. پس هنگام انجام سئوی داخلی به همان اندازه اهمیت دارد.

ساختار URL

توصیه می‌شود به شدت که ساختار صفحه‌ها بهینه شده باشد، زیرا موتورهای جستجوی مانند گوگل ترتیب صفحات را بر اساس ساختار آن‌ها ارزیابی می‌کنند. هر چه آدرس صفحه‌ها کوتاه‌تر باشد، احتمالاً نتایج بهتری در نتایج جستجوی گوگل دارد. با این حال، توجه به ساختار آدرس صفحه تنها عامل مهم در بهبود سئو داخلی نیست. یکی از عوامل مهم در بهینه‌سازی آدرس صفحه، استفاده از کلمات کلیدی مناسب در آن است. توصیه می‌شود که حداقل یک بار از کلمه کلیدی مرتبط با موضوع صفحه استفاده کنید.

لینک داخلی

پیوند داخلی برای سئوی درون صفحه مهم است؛ زیرا پیوندهای داخلی خوانندگان را به صفحات دیگر در وب سایت شما جذب می‌کند، آن‌ها را در مدت طولانی‌تری در سایت شما نگه می‌دارد. این موضوع به گوگل نشان می‌دهد که سایت شما ارزشمند و مفید است. به بیان دیگر هرچه بازدیدکنندگان بیشتری در وب سایت شما حضور داشته باشند، گوگل زمان بیشتری برای گشتن و فهرست بندی صفحات سایت شما خواهد داشت.

برای اینکه بتوانید عوامل تاثیر گذار بر روی لینک سازی داخلی خود را به خوبی یاد بگیرید و بایدها و نباید های مهم در استراتژی لینک سازی را به خوبی یاد بگیرید این محتوا را بخوانید، استراتژی لینک سازی و باید ها و نبایدها و در این محتوا نیز قدم به قدم در حوزه لینک سازی خارجی و بک لینک خواهید آموخت و علاوه بر اینکه به شما می‌گوییم بک لینک چیست، یکی از کارآمدترن روش ها در حوزه آنالیز بک لینک رقبا و روش های نوین لینک سازی خارجی را به شما به صورت کامل توضیح داداه‌ایم پس این راهنما را از دست ندهید. بک لینک چیست

 سرعت سایت

فرقی نمی‌کند وب‌سایت شما توسط تلفن همراه و یا دسکتاپ مشاهده می‌شود، باید در هر صورت بتواند به سرعت بارگذاری شود. پس هنگامی‌ که نوبت به سئو داخلی صفحه می‌رسد، سرعت صفحه بسیار اهمیت دارد؛ زیرا گوگل قبل از هر چیز به تجربه کاربری اهمیت می‌دهد. اگر سایت شما به کندی یا تصادفی بارگذاری می‌شود، نمی‌توانید افراد بازدید کننده را در مدت زمان طولانی‌تری در وب‌سایت خود نگه دارید. همچنین سرعت سایت می‌تواند بر تبدیل و بازگشت سرمایه تأثیر داشته باشد.

خدمات مشاوره دیجیتال مارکتینگ در بهترین آژانس دیجیتال مارکتینگ وینت

 

برای اینکه بتوانید سئوی داخلی خود را قدرت ببخشید باید بتوانید سرعت لود و نمایش صفحات را افزایش دهید، شما نمی‌توانید انتظار داشته باشید مخاطب شما برای لود صفحات وب شما دقایقی منتظر بماند. پس بهتر است تمامی موارد و عوامل تاثیر گذار بر سرعت سایت را یاد بگیرید و این راهنما را بخوانید: بیشتر بخوانید: با افزایش سرعت سایت، درآمدت را افزایش بده!

علاوه بر این محتوا و راهنمای بالا عوامل دیگری مانند هاست و سیستم توزیع محتوا یا CDN نیز بر روی سرعت لود صفحات شما تاثیر گذار هستند پس بهتر است این دو موضوع را نیز به خوبی فرابگیرید، چرا چون این دو فاکتور نیز بر روی سئوی سایت شما تاثیر گذار هستند: نقش هاست در سئوی سایت و دیگری CDN چیست

هدینگ ها(Heading)

این برچسب‌ها به سازماندهی محتوای شما برای خوانندگان و موتورهای جستجو کمک می‌کنند تا با توجه به هدف جستجو، تشخیص دهند که کدام قسمت از محتوای شما مهم‌تر و مرتبط‌تر است. به همین علت باید کلمات کلیدی مهم را در سرصفحه خود قرار دهید، اما کلمات کلیدی متفاوتی را نسبت به آنچه در عنوان صفحه شما است انتخاب کنید. پیشنهاد می‌دهیم مهم‌ترین کلمات کلیدی خود را در سربرگ h1 و h2 خود قرار دهید.

متن جایگزین تصویر

متن جایگزین تصویر مانند سئو برای تصاویر شما است. این به گوگل و سایر موتورهای جستجو نشان می‌دهد که تصاویر شما در مورد چه چیز مهمی هستند؛ زیرا گوگل به همان اندازه نتایج مبتنی بر متن را ارائه خواهد داد؛ به عبارت دیگر ممکن است مصرف‌کنندگان سایت شما را، به‌ وسیله تصاویر کشف کنند. به همین علت باید متن جایگزین را به تصاویر خود اضافه کنید.

در این مقاله نحوه نوشتن متن مناسب برای تصاویر را آموزش داده ایم: Alt text چیست

پاسخگویی موبایل (Mobile Responsive)

گوگل ترجیح می‌دهد سایت‌هایی را نشان دهد که برای سرعت‌های سریع‌تر موبایل و حتی برای جستجوهای دسکتاپ بهینه‌سازی شده‌اند. انتخاب یک سرویس میزبانی وب سایت، طراحی سایت و موضوع و طرح بندی محتوایی که در دستگاه‌های تلفن همراه قابل خواندن و پیمایش باشد، بسیار اهمیت دارد. پس اگر در مورد آمادگی سایت خود برای موبایل مطمئن نیستید؛ می‌توانید از ابزار تست موبایل دوستانه Google استفاده کنید.

یکی از مهم ترین فاکتورهای سئوی داخلی برای ایجاد یک محتوای باکیفیت، تحقیق کلمات کلیدی میباشد.| وینت سئو

الگوریتم E-A-T

الگوریتم E-A-T کوتاه شده کلمات (تخصص) Expertise، (اقتدار) Authoritativeness و (قابل اعتماد بودن) Trustworthiness است و به معنای تخصص، اقتدار و اعتماد می‌باشد. E-A-T یکی از انواع متعدد از دستورالعمل‌هایی است که موتور جستجوی گوگل استفاده می‌کند. این موتور جستجو برای تعیین کردن اینکه آیا محتوای موجود برای خوانندگان و افراد ارزشمند و مفید است و آیا باید رتبه خوب و بالایی برسد یا خیر این الگوریتم را به کار می‌گیرد.

اگر یادتان باشد گفتیم سئوی داخلی هم شامل موارد کیفی می‌شود و هم موارد کمی در مبحث موارد کمی می‌توانیم به برنامه ریزی تولید محتوا، تعداد محتوای مورد نیاز و تقویم محتوایی شما اشاره کرد که برای به دست آوردن رتبه های بهتر در حوزه سئو بر روی کلمات هدف، چه تعداد محتوا و  یا صفحه با چه مشخصاتی و در چه زمان هایی باید ایجاد گردد، عوامل کمی نیز مانند عوامل کیفی بسیار مهم هستند.

اینکه چه زمانهایی به صورت منظم سایت خود را به روز می‌کنید و چه زمان هایی صفحات قدیمی خود را بهینه می‌کنید و یا چند نفر در طول یک زمان مشخص برای محصولات و مطالب سایت شما نظر می‌دهند، می‌توانند در نحوه خزش ربات های گوگل در سایت شما اثر گذار باشد و سایت هایی که به صورت منظم و با برنامه بازاریابی خاصی اقدام به تولید محتوا و بار گذاری محتوا و به روزرسانی سایت خود می‌کنند از نظر گوگل و سایر موتورهای جستجو، سایتهای بهتری هستند.

پس شما به عنوان یک متخصص سئو و در بخش سئوی داخلی باید بتوانید با شناسایی قدرت رقبا و مدل تعاملی کلید واژه های که در نظر دارید بر روی آن رتبه بگیرید این چند کار مهم را انجام نمایید:

  • باید بتوانید مشخص نمایید برای سایت خود حول و حوش آن پرس و جو و یا کلید واژه چندتا محتوا می‌خواهید و برنامه تولید محتوا و یا به روزرسانی سایت تان چگونه است.
  • باید بتوانید زمان توزیع محتوای درستی را ایجاد کنید و به آن پایبند باشید.

تصمیم‌گیری درباره مهمترین محتوا

این موضوع که مهم‌ترین محتوای شما کدام است؟ به شما بسیار کمک می‌کند. به بیان ساده این کار به شما کمک می‌کند که کامل‌ترین و بهترین محتوای خود را در مورد هسته کسب‌وکار انتخاب کنید. این همان محتوایی است که می‌خواهید افراد در هنگام جستجوی محصولات یا موضوعاتی که در آن تخصص دارید را به‌ راحتی پیدا کنند.
از سوی دیگر باید پیوندهای زیادی را اضافه کنید تا با انجام این کار به گوگل مهم‌ترین محتوای خود را نشان دهید. نقاط مختلفی وجود دارد که با استفاده از آن می‌توانید به محتوای سنگ بنای خود پیوند دهید.

تکنیک‌های سئو داخلی یا on page seo

برای راه‌اندازی استراتژی لینک داخلی خود، باید نکات مهمی را در نظر داشته باشید. نحوه انجام این کار به اهداف و همچنین سایت شما بستگی دارد، اما بهتر است به تکنیک‌های سئو داخلی یا on page seo زیر توجه داشته باشید:

  1. محتواهای قدیمی خود را با اضافه کردن عکس و H2 ها ی مرتبط با نیاز کاربر به روز رسانی کنید.
  2. از آدرس‌های URL کوتاه اما واضح استفاده کنید.
  3. محتوا را نسبتا طولانی، با کیفیت و با توجه به نیاز مخاطب ( کلمات ترند در سوشال مدیا) تولید کنید .
  4. اهمیت سئوی تصاویر را دست کم نگیرید.
  5. کلمه کلیدی هدف را در عنوان صفحه، متادیسکریپشن و تگ H1 قرار دهید.
  6. از اسکیما برای افزایش نرخ کلیک استفاده کنید.
  7. کلمات کلیدی و کلمات مشابه یا LSI را هوشمندانه و متعادل در متن به کار ببرید.
  8. لینک سازی داخلی به صفحات هدف را فراموش نکنید.
  9. به سرعت لود صفحات وب سایت توجه جدی داشته باشید.
  10. نقشه سایت یا sitemap را حتما در گوگل ثبت کنید.
  11. سایت را برای Rank Brain گوگل بهینه سازی کنید.

تکنیک‌های سئوی داخلی یا on page seo در این مقاله به طور کامل گفته شد. | وینت سئو

سئو داخلی مهم تر است یا سئو خارجی؟

برای دستیابی به رتبه‌های برتر در نتایج جستجوی گوگل، بسیار مهم است هم به سئو داخلی و هم به سئو خارجی توجه کنید. این دو عامل به طور مشترک تاثیرگذاری دارند و بهینه‌سازی آنها برای دستیابی به نتایج موفقیت‌آمیز حیاتی است. تفاوت اصلی بین سئو داخلی و سئو خارجی در این است که در سئو داخلی، شما می‌توانید به راحتی چگونگی بهبود و بهینه‌سازی سایت خود را به لحاظ مختلف کنترل کنید. در حالی که در سئو خارجی، کنترل عواملی مثل بک‌لینک‌ها که از سایت‌های دیگر به سایت شما اشاره می‌کنند، سخت تر می‌باشد.

پس بهترین راه برای دستیابی به رتبه های بالاتر در موتور جستجوی گوگل، ترکیب سئو داخلی و خارجی است. این دو عامل به هم پیوند خورده‌اند و به تنهایی نمی‌توانند به شما کمک کنند. بنابراین، توصیه می‌شود به هر دو جنبه به یک اندازه توجه کنید تا به بهبود رتبه‌بندی سایت خود در نتایج جستجوی گوگل برسید.

سخن پایانی

در این مطلب سعی کردیم به معرفی سئو داخلی یا on page seo و تکنیک‌های آن بپردازیم. به‌طورکلی سئوی داخلی به فرآیند بهینه‌سازی اجزای مختلف وب‌سایت گفته می‌شود که انجام آن برای وب‌سایت شما مزایای بسیاری دارد. یکی از مزایای آن دیده شدن توسط گوگل و رتبه‌بندی است که این کار با استفاده از پیوند دادن صورت می‌گیرد. پس با مطالعه این مطالب و رعایت نکات ذکر شده در آن می‌توانید به‌راحتی رتبه سایت و میزان بازدید را افزایش دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *