گوگل تاکنون چیزی حدود ۳۰۰ ابزار و محصول مختلف ساخته است که یکی از ناشناخته ترین آنها گوگل سایت (Google Sites) میباشد. در این مطلب به معرفی کامل این ابزار و کاربرد آن در ساخت بک لینک قدرتمند پرداختهایم. اپلیکیشن وب این محصول در آدرس sites.google.com در دسترس قرار دارد. این محصول در واقع زیر مجموعه ای از ابزارهای متنوعی است که گوگل برای تولید محتوا طراحی کرده است.
گوگل سایت چیست و چه کاربردی در دنیای وب دارد؟
Google Sites یک سرویس رایگان برای ساخت سایت است که کمپانی گوگل آن را در اختیار کاربران خود قرار داده است. استفاده از این ابزار گوگل کاملا رایگان و راحت است و نیازی به خریداری دامنه و هاست ندارد.
شما با استفاده از این ابزار میتوانید یک سایت با سلیقه خود طراحی کنید و عکس ها، فیلم های مورد علاقه خود را در آن بارگذاری کنید. همچنین میتوانید سطح دسترسی دیگر افراد را محدود کرده و آن را برای دوستان یا مختصات خود تنظیم کنید.
در مقایسه با دیگر سیستم های مدیریت محتوا (که به آنها CMS میگویند) مثل ووردپرس، Google Sites امکانات کمتری برای طراحی وب دارد؛ اما این به آن معنا نیست که گوگل سایت نمیتواند برای شما مؤثر و کاربردی باشد. چرا که اگر چه در زمینه طراحی وب امکانات Google Sites محدود تر است، اما وب سایت هایی که در این پلتفرم ساخته میشوند میتوانند به راحتی برای کسب رتبه بالا در صفحه نتایج موتورهای جستجو (SERP) کمک کنند. در این محتوای کاربردی میخواهیم به شما بیاموزیم که چگونه میتوان با سئوی سایت خود در گوگل سایت به ارتقای رتبه سایت اصلی خود نیز کمک نمایید.
در واقع میخواهیم در این محتوا یکی از رازهای سئوکارهای حرفهای را به شما بیاموزیم که با استفاده از آن میتوانید بک لینک های قدرتمندی به سمت سایت های هدف و اصلی خویش ارسال نمایید و به نوعی مزرعه لینک یا link farming ایجاد نمایید. ولیکن قبل از آنکه بخواهید از این ابزار به عنوان یک بستر امن و مطمئن در ساخت بک لینک استفاده نمایید باید قواعد سئوی آن را بیاموزید که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
تفاوت گوگل سایت با دیگر سیستم های مدیریت محتوا (CMS)
یکی از مهم ترین تفاوت های Google Sites با دیگر CMS ها مثل ووردپرس همانطور که در بالا اشاره کردیم استفاده از دامنه و هاست است. در این ابزار نیازی به خریداری هاست و دامنه ندارید. همچنین در سایت ساز گوگل نمیتوان تبلیغ انجام داد. علاوه بر این دو مورد تفاوت های فاحش دیگری نیز وجود دارد که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.
مزایای استفاده از گوگل سایتس
- کاملا رایگان و بدون هزینه است.
- کار با این ابزار بسیار راحت است به طوری که میتوان در عرض چند ساعت یک سایت طراحی کرد.
- نیازی به زبان های برنامه نویسی ندارد.
- طراحی سایت در آن بدون هاست و دامنه هم امکان پذیر است.
معایب استفاده از Google Sites
- به دلیل وجود تحریمات در ایران باید از فیلترشکن استفاده کنید.
- نمیتوان در آن فایل آپلود کرد.
- این سایت تنها ویدئو های آپلود شده در یوتیوب را قبول میکند که متاسفانه یوتیوب در ایران فیلتر است.
- نمیتوان از این نوع سایت درآمدزایی کرد.
- امکان راه اندازی فروشگاه در آن وجود ندارد.
- کاربران سایت نمیتوانند در آن ثبت نام کنند.
- امکان طراحی وبلاگ در آن وجود ندارد.
- نمیتوان چند منوی متفاوت در آن طراحی کرد.
آموزش ساخت گوگل سایت Google Sites
برای استفاده از امکانات Google Sites به یک حساب کاربری گوگل نیاز داریم. قبل از شروع ساخت گوگل سایتس به دلیل وجود تحریمات در ایران حتما فیلترشکن خود را روشن نمایید. سپس مرحله به مرحله با ما پیش بیایید:
۱- آدرس اینترنتی sites.google.com را در مرورگر خود وارد کنید تا به صفحه مورد نظر منتقل شوید.
۲- اگر اولین تجربه شما در طراحی سایت در گوگل است، با کلیک بر علامت + در گوشه سمت چپ و پایین صفحه، وارد مرحله بعدی شوید.
۳- در این صفحه با لیستی از ابزارها و قالبهای طراحی مواجه خواهید شد. از این امکانات میتوانید برای طراحی هدر، فوتر و قالب اصلی سایت خود استفاده کنید. اولین کاری که باید انجام دهید، طراحی صفحه اول سایت است.
به همین منظور عنوان صفحه خود را در بخش تعیین شده وارد کنید. زمینه عنوان در این صفحه نیز قابل تغییر است و از گزینه《تغییر تصویر》میتوان آن را اعمال کرد. تصویر انتخابی شما میتواند از گالری، گوگل درایو و یا آلبومهای شخصی انتخاب شود. این موضوع بستگی به سلیقه شما دارد که کدام یک را انتخاب کنید.
۳- در هر مرحله از طراحی سایت، از طریق گزینه《پیش نمایش》در بالای صفحه میتوان مشاهده کرد که سایت شما به چه شکلی برای دیگران ظاهر خواهد شد.
۴- بعد از پایان یافتن طراحی و اعمال تغییرات لازم، باید گزینه 《انتشار》را بزنید. از بابت اشتباهات احتمالی در طراحی هم نگران نباشید، چون همواره امکان ویرایش و تغییرات طراحی سایت وجود دارد.
۵- پس از انتخاب گزینه انتشار، با پنجرهای مشابه زیر مواجه خواهید شد. در کادر ابتدایی آن باید آدرس سایت خود را به صورت《https://sites. google.com/view/yoursitename》وارد کنید. این پسوند در آدرس تمامی سایتهای تولید شده در گوگل وجود دارد.
۶- برای انتخاب نشانی وب سفارشی، باید بر روی گزینه مدیریت در این صفحه کلیک کرده و تنظیمات لازم را انجام دهید. همچنین در این پنجره میتوان تعیین کرد که چه کسانی اجازه بازدید از سایت شما را داشته باشند و یا سایت شما در جستجوی عمومی گوگل ظاهر شود یا نه.
۷- پس از اعمال تمامی تغییرات لازم، در انتها گزینه《انتشار》را بزنید تا کار طراحی سایت شما کامل شود. به همین سادگی میتوانید با استفاده از سایت ساز گوگل یا همان Google Sites یک وب سایت رایگان برای خود طراحی کنید.
سئوی گوگل سایت چیست؟
سئوی گوگل سایت یک استراتژی بازاریابی دیجیتال است که از آن برای بهبود سایت های ساخته شده توسط Google Sites استفاده میشود تا این سایت ها شانس بیشتری برای دیده شدن توسط موتورهای جستجو داشته باشند. بهبود سئو یک سایت باعث میشود تا رتبه آن سایت در صفحه نتایج موتورهای جستجو مثل گوگل و یا بینگ بالاتر برود؛ و هر چقدر که رتبه شما بالاتر باشد، ترافیک بیشتری نیز جذب خواهید کرد.
از آنجایی که یک سوم ترافیک وب در جهان از طریق موتورهای جستجو هدایت میشود، حتی اگر رتبه سایت شما به اندازه ی یکی دو پله در این موتور ها بهبود بیابد، میتواند باعث شود تا رشد چشمگیری در میزان ترافیک ارگانیک داشته باشید. چند تکنیک سئو محبوب که برای وب سایت های تجاری کاربرد دارند و مؤثر هستند شامل این موارد میشوند:
- در اختیار گرفتن یک صفحه Google My Business (گزینه ای عالی برای سئو کسب و کارهای کوچک)
- افزودن اسکیما مارکاپ برای ساخت اسنیپت های قوی
- استفاده از متا تگ های html
- ساخت یک اسم دامنه سفارشی که به یاد سپردن آن راحت باشد.
اما برای کاربران گوگل سایت، علاوه بر موارد فوق تکنیک های دیگری نیز وجود دارند که به بهبود رتبه سایت آنها کمک میکند. در ادامه نه راهکار اثبات شده برای هدایت ترافیک ارگانیک سرچ های گوگل به سمت سایت شما را معرفی میکنیم. توجه داشته باشید که در معرفی این راهکارها هیچ ترتیب خاصی در نظر گرفته نشده است.
9 راهکار اثبات شده برای برای ساخت بک لینک قدرتمند در Google Sites و هدایت ترافیک ارگانیک به سمت سایت اصلی
یک نقشه XML در گوگل ثبت کنید
با تحقیق کلمات کلیدی شروع کنید
محتوای ارزشمند تولید کنید
محتوای خود را بهینه کنید
از تگ کنونیکال برای محتوای مشابه استفاده کنید
بک لینک بسازید
صفحات را برای موبایل بهینه کنید
سرعت صفحه را بهبود دهید
از ابزارهای سئو استفاده کنید
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره در زمینه سئو و انجام پروژه سئو سایت و تبلیغات و دیجیتال مارکتینگ با ما از طریق این شماره در ارتباط باشید:
شماره تماس کارشناسان دیجیتال مارکتینگ امپریال برند و وینت سئو: 02122057358
1. یک نقشه XML در گوگل ثبت کنید
در ابتدا مانند هر سایت دیگری شما نیاز به ساخت یک نقشه سایت یا همان site map دارید که میتوانید این کار را با کمک ابزارهای آنلاین مانند نقشه ساز رایگان xml-sitemaps.com انجام دهید. یک نقشه XML در واقع یک نقشه راهنما از سایت شما است. وقتی که موتورهای جستجو این نقشه را داشته باشند، میتوانند با دقت و سرعت بیشتری در سایت شما به جستجو بپردازند و محتوای آن را دسته بندی و اولویت بندی کنند. این فرایند طبقه بندی محتوای سایت از اهمیت فوق العاده بالایی برخوردار است. چرا که با این طبقه بندی، مشخص میشود که با سرچ کدام کلمات کلیدی صفحات مختلف وب سایت شما به کاربر نشان داده خواهند شد.
شما میتوانید نقشه XML وب سایت خود را در Google Search Console ثبت نمایید. ابزار سرچ کنسول یا داشبورد مدیریت سایت شما یکی از ابزارهای کارآمد گوگل است که دوستان سئو کار و علاقه مندان به سئو در بخش سئوی تکنیکال از آن به خوبی استفاده مینمایند.
شما بعد از تولید سایت مپ خود باید بر اساس مدیریت هاست خود که یا ویندوزی است ( دایرکت ادمین ) و یا به صورت cPanel در قسمت file manager نقشه سایت ساخته شده را در بخش public_ html آپلود نمایید و بعد از آن با وارد شدن به سرچ کنسول و در قسمت site map، نقشه سایت خود را به سرچ کنسول متصل کرده تا به این صورت جستجوگر های رباتیک گوگل از آن به عنوان مرجع استفاده کنند. دقیقاً مانند مراحلی که در عکسهای زیر برای شما تدارک دیده ایم. همچنین شما میتوانید در همین کنسول وضعیت طبقه بندی سایت خود را بررسی کنید و نقاط ضعف آن را شناسایی کرده و اصلاح نمایید.
آژانس دیجیتال مارکتینگ امپریال برند، به عنوان یکی از آژانس های تبلیغاتی خلاق در ایران میتواند به شما در زمینه برندینگ دیجیتال و دیجیتال مارکتینگ یاری رساند. برای آگاهی از خدمات دیجیتال مارکتینگ امپریال برند با ما در ارتباط باشید.
همانطور که در عکس آخر میبیند دقیقاً مانند نامی که برای سایت مپ خود در هاست خود بارگذاری کردهاید دقیقاً همان نام را در سرچ کنسول وارد مینمایید و بعد از آن میتوانید با توجه به نام دامنه خود و وارد کردن نام سایت مپ تان مانند لینک روبه رو سایت مپ خود و تمامی صفحاتی از سایت شما که ایندکس شدهاند را مشاهده نمایید. https://x.com/sitemap.xml
یادتان باشد این موضوع برای سئوی سایت شما بسیار اهمیت دارد چون هیچ سایتی بدون داشتن یک نقشه سایت مناسب نمیتواند کارآمد باشد، همانطور که هیچ ساختمانی بدون نقشه ساخته نمیشود.
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره در زمینه سئو و انجام پروژه سئو سایت و تبلیغات و دیجیتال مارکتینگ با ما از طریق این شماره در ارتباط باشید:
شماره تماس کارشناسان دیجیتال مارکتینگ امپریال برند و وینت سئو: 02122057358
2. با تحقیق کلمات کلیدی شروع کنید
مانند هر سایت دیگر سایت شما بر روی گوگل سایت نیز نیاز به تولید محتوا دارد تا با استفاده از آن بتوانید به سایت خود روح ببخشید و با تولید محتوای هدفمند مبتنی بر کلیدواژههای درست بتوانید سئوی سایت خود را قدرتمندتر کنید. در وینت سئو و وینت آکادمی ما تعداد بسیار زیادی از این ابزارها را به شما معرفی نموده ایم. شما میتوانید برای آموزش سئو به دوره تخصصی و جامع سئوی وینت سئو بروید و بهترین دوره آموزشی در این حوزه را از زبان یکی از برترین مدرسان دیجیتال مارکتینگ ایران جناب آقای مهریزدان بیاموزید.
تحقیق کلمات کلیدی روشی است که به کمک آن تصمیم میگیرید که موضوع اصلی محتوای شما چه چیزی باشد. حین انجام این فرایند، شما راجع به موضوعات مشخصی که مربوط به زمینه کاری شما میشوند تحقیق خواهید کرد. هدف این است که کلمات و اصطلاحاتی را که مربوط به حرفه شما میشوند و مردم آن ها را در موتورهای جستجو مینویسند را پیدا کنید.
ابزارهای رایگان زیادی وجود دارند که به شما کمک میکنند تا کار تحقیق کلمات کلیدی را خیلی راحت تر و سریع تر انجام دهید. دو نمونه عالی از این ابزارها شامل Ubersuggest و Moz Keyword Explorer میباشد. Google Trends نیز ابزاری فوق العاده برای تحقیق کلمات کلیدی به شمار میرود:
همانطور که در تصویر میبینید، این ابزار میتواند هر کلمه کلیدی را از نظر منطقه، کشور، ایالت و حتی قاره آنالیز کند و به شما بگوید که این کلمه بیشتر در کدام مناطق سرچ میشود. همچنین در این وب سایت شما میتوانید بازه های زمانی مختلف را که در آن کلمه کلیدی مورد نظر از محبوبیت بیشتری برخوردار بود (یعنی بیشتر سرچ میشد) را شناسایی کنید.
3. محتوای ارزشمند تولید کنید
سنگ بنای هر استراتژی سئو موفقی، محتوای با کیفیت است که بتواند مخاطبان را به خود جذب کند. هر چقدر که گوگل پیشرفته تر شود،خیلی بهتر از قبل میتواند ارزش محتواهای خلق شده را ارزیابی کند و تشخیص دهد که مخاطبان گوگل کدام نوع از محتواها را بیشتر میپسندند؛ اما چه چیزی باعث میشود که یک محتوا ارزشمند باشد؟
حتماً بخوانید: چرا استراتژی سئو مهم است؟ چون به گفته hubspot بیش از 75% از سایت ها نمیتوانند هرگز به صفحه اول جستجو برسند، ما در این مقاله به شما استراتژی سئوی سایت را برای قرارگیری در صفحه اول گوگل و سئو سایت به شما یاد میدهیم.
استراتژی سئو برای قرار گیری در رتبه یک
منظور از محتوای ارزشمند محتوایی است که بتواند به عبارات سرچ شده جواب مناسبی بدهد؛ پدیده ای که به آن جلب رضایت کاربر میگویند. برای خلق ارزش به وسیله محتوای خود، به این فکر کنید که چگونه میتوانید برای یک موضوع مشخص که قبلاً دربارهاش محتوا تولید شده، محتواهای جدیدی تولید کنید که حرف تازه ای برای گفتن داشته باشد.
برای آن که به بهترین راهکار مورد نظر در این زمینه دست پیدا کنید، وب سایت هایی که رتبه بالایی دارند بررسی کنید و ببینید که آن ها از چه قالبی استفاده میکنند، چه اطلاعاتی ارائه میدهند و چگونه توانستهاند به رتبه بالای گوگل برسند. با الهام گرفتن از این صفحات و همچنین افزودن موارد بیشتر با استفاده از خلاقیت خود، خواهید توانست تا به موتورهای جستجو نشان دهید که محتوای شما هم نکات مثبت محتواهای قبلی را در خود دارد و هم اطلاعات جدیدی برای ارائه دارد که آن را به مطلبی کم نظیر در زمینه مورد نظر تبدیل میکند.
یکی دیگر از ویژگی های محتوای ارزشمند این است که استفاده از آن نیز برای کاربر راحت باشد. برای رسیدن به این هدف، این ها راهکارهایی هستند که به افزایش خوانا بودن و تعاملی بودن مطلب شما کمک میکنند:
- از هدر برای بخش بندی قسمت های مختلف محتوا استفاده کنید.
- اینفوگرافیک برای استفاده در شبکه های اجتماعی بسازید.
- بخش سؤالات پر تکرار و پاسخ های آن را اضافه کنید.
- دکمه های اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی مثل پینترست، توییتر، لینکداین و … را اضافه کنید.
به طور خلاصه، وقتی که میخواهید یک صفحه جدید در وب سایت خود ایجاد کنید هم به اهداف خود از خلق محتوا و هم به اهداف کاربر از جستجو فکر کنید؛ سپس مشخص کنید که بهترین راه برای دستیابی به هر دو دسته از این اهداف چیست؟
نکته بسیار مهم این است که اگر شما میخواهید سایتی که در گوگل سایت ایجاد مینمایید به عنوان سایت رسمی و اصلی شما باشد، پس با دقت تمام این مراحل را طی نمایید در غیر اینصورت میتوانید با تولید محتوای هدفمند در سایت گوگل سایت خود به صورت کپی رایتینگ، اقدام به تولید محتوا نموده و بعد از آن در کلید واژه های اصلی سایت اصلی خود لینک دهید.
یادتان باشد با اینکار شما اقدام به تولید بک لینک هایی مینمایید که کیفیت خوبی دارند چون از یک سایت با موضوع هم راستا با کسب و کار اصلی تان ایجاد شدهاند. علاوه بر آن با تولید محتوای هدفمند و طبق برنامه اعتبار صفحه PA و اعتبار دامنه تان DA را افزایش میدهید که این موجب میشود کیفیت بک لینک دریافتی به شدت افزایش یافته و به سئو سایت شما کمک نماید. این یکی از کلیدی ترین نکات در بحث آموزش سئوی این مقاله است.
دوستان عزیز ما اگر میخواهید با خدمات سئوی سایت وینت سئو بشتر آشنا شوید و در بالاترین قرار بگیرید، فرم دریافت خدمات سئو سایت را پر نمایید. کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.
4. محتوای خود را بهینه کنید
نکته دیگری که در مورد تکنیک های موفق سئو باید بدانید این است که جزئیات کوچک، میتوانند تأثیر بزرگی در پی داشته باشند. در اینجا چند مورد از اقدامات جزئی و ساده را معرفی میکنیم که انجام آنها میتواند تأثیر شگرفی بر سئو گوگل سایت شما داشته باشد.
- برای تصاویر از متن جایگزین استفاده کنید
متن جایگزین تصاویر موجود در اینترنت را برای افرادی که اختلالات بینایی دارند توصیف میکند. همچنین موتورهای جستجو به کمک این متن میتوانند تصویر مورد نظر شما را درک کنند و آن را در طبقه بندی های خود لحاظ نمایند.
- متا تایتل و دیسکریپشن های جذاب بنویسید
متا تایتل ها و متا دیسکریپشن ها تأثیر مهمی در رتبه بندی سایت شما در صفحه نتایج جستجو دارند. استفاده از متا تایتل و دیسکریپشن هایی که بتواند نظر مخاطب را به خود جذب کند، میتواند باعث شود تا کاربران به سادگی از سایت شما رد نشوند و روی آن کلیک کنند.
- از لینک های داخلی برای پست های خود استفاده کنید
لینک های داخلی باعث میشوند تا کاربران هنگام مطالعه یکی از صفحات شما، به صفحات مرتبط دیگر در سایت شما نیز سر بزنند. همچنین موتورهای جستجو به کمک لینک های داخلی میتوانند درک بهتری از محتوای صفحه شما داشته باشند.
- تصاویر را با حجم و ابعاد مناسب آپلود کنید
برای آن که سرعت بارگذاری صفحات سایت خود را بهبود دهید، فشرده کردن حجم عکس ها راهکار مناسبی است که بدون آن که کیفیت عکس ها را کاهش دهد، آنها را به فایل هایی با حجم کوچکتر تبدیل میکند.
یک استراتژی سئو موفق تجربه کاربری را در سایت بهبود میبخشد و همچنین باعث میشود تا محتوای سایت به راحتی قابل خواندن و پردازش باشد. این اقدامات ساده که در این بخش مرور کردیم باعث میشوند تا مدت زمان لود سایت شما کاهش یابد، افرادی که ضعف بینایی دارند بتوانند از محتوای شما استفاده کنند و در نهایت موتورهای جستجو در مدت زمان سریع تری صفحات شما را شناسایی کرده و آن را دسته بندی کنند.
5. از تگ کانونیکال برای محتوای مشابه استفاده کنید
وقتی که یک وب سایت تعداد دو یا بیشتر URL منحصر به فرد دارد که هر چندتای آنها اطلاعات مشابهی را در خود دارند، موتورهای جستجو سردرگم میشوند و نمیتوانند این صفحات مشابه را به شکل مناسب طبقه بندی کنند. وقتی که این اتفاق میافتد، صفحات مشابه یک سایت با یکدیگر رقابت میکنند و این باعث میشود تا سئو هر دو صفحه آسیب ببیند و از شانس کمتری در مقایسه با سایت های رقیب برخوردار باشند.
گاهی نیز ممکن است گوگل خودش یکی از این چند صفحه مشابه را به عنوان صفحه اصلی تشخیص دهید که به آن URL کانونیکال (CANONICAL) میگویند؛ و ممکن است صفحه انتخابی گوگل، صفحهای نباشد که شما به عنوان صفحه اصلی در نظر گرفته بودید.
حتماً بخوانید: برای آنکه بدانید تگ کانونیکال چیست و چه اثری بر روی سئوی سایت شما دارد مقاله
تگ کانونیکال و کاربردهای آن چیست؟ را بخوانید.
برای حل این مشکل میتوانید به موتورهای جستجو کمک کنید که صفحه اصلی یا به اصطلاح صفحه مادر را تشخیص دهند. برای این کار، باید یک URL کانونیکال خلق کنید. مشخص کنید که صفحه اصلی شما برای آن موضوع به خصوص چیست؟ این همان صفحه ای است که شما ترجیح میدهید تا در صفحه نتایج سرچ گوگل نمایش داده شود. سپس یک تگ کانونیکال به آن اضافه کنید تا به این طریق گوگل بتواند آن را از صفحاتی که محتوای مشابه دارند تشخیص دهد و آن ها را اشتباهی به جای هم طبقه بندی نکند.
6. بک لینک بسازید
برای موتورهای جستجو، هیچ چیز به اندازه این که دیگر وب سایت ها به وب سایت شما لینک بدهند نمیتواند اعتبار محتوای شما را تضمین کند. این ارجاع هایی که از صفحاتی خارج از وب سایت شما انجام میشوند، به بک لینک معروف هستند. بک لینک در واقع بیانگر این است که برند و وب سایت شما در زمینه کلمه کلیدی مورد نظر، یک منبع قابل استناد است.
برای ساخت بک لینک راه های زیادی وجود دارد که این موارد نیز شامل آنها می شوند:
- طراحی اینفوگرافیک برای موضوعات مرتبط به صنعت خودتان
- پست گذاری و اشتراک گذاری به شکل فعال روی حساب های کاربری برند خودتان در شبکه های اجتماعی
- نوشتن پست به عنوان نویسنده مهمان در وب سایت های دیگر
- ساخت محتواهای منحصر به فرد مثل ویدئو یا یک راهنمای کامل و گام به گام برای یک موضوع خاص
در ساخت بک لینک، هم کیفیت و هم کمیت حائز اهمیت هستند و باید به آن ها توجه ویژه داشته باشید. به عنوان مثال اگر از یک وب سایت مشهور و شناخته شده بک لینک دریافت کنید، تأثیر آن برای سئو Google Sites بسیار بزرگتر از بک لینک دریافت شده از یک وب سایت کم مخاطب و کوچک است.
این همان مقصدی است که از نگارش این مقاله قصد آن را داشتیم یعنی ساخت بک لینک ها به واسطه ساخت صفحات متعدد، در گوگل سایت و بعد لینک دهی به مقالات و یا صفحات فرود خاص شما که از نظر سئو برای شما اهمیت دارد.
حتماً بخوانید: بک لینک ها نقش بسیار بالایی در سئوی صفحات وب سایت شما دارند ولی هر بک لینکی مناسب نیست، در این مقاله برای شما به نقش بک لینکها و روش ساخت بک لینکهای قدرتمند پرداخته ایم. پس شما هم می توانید این مقاله را مطالعه نمایید.
7. صفحات را برای موبایل بهینه کنید.
بیش از نیمی از سرچ های انجام شده در اینترنت توسط دستگاه های موبایل انجام میشوند. اهمیت سرچ های موبایلی آن قدر زیاد است که گوگل فرایند دسته بندی و اولویت بندی خود را امروزه با توجه به بهینه سازی برای صفحات موبایل انجام میدهد. به نحوی که امروزه موتورهای جستجو اولویت اصلی خود را سازگاری صفحه شما با دستگاه های موبایل قرار میدهند. این یعنی این موتور ها از نقطه نظر یک کاربر موبایلی وارد سایت شما میشوند تا ببینند جستجو در سایت شما برای کاربران موبایل تا چه حد راحت است.
سازگاری سایت با دستگاه های موبایل یعنی این که سایت بتواند به شکل هوشمند تشخیص دهد که کاربر با چه دستگاهی وارد شده و سپس محتوای سایت را با توجه به ابعاد صفحه موبایل، تبلت، کامپیوتر، لپ تاپ و … نمایش دهد. همچنین سایت هایی که سازگاری بالایی با موبایل دارند ممکن است برخی از المان های تصویری و گرافیکی را در نسخه موبایلی فشرده یا حذف کنند تا سرعت لود صفحات بیشتر شود.
شما میتوانید میزان سازگاری سایت خود با صفحات موبایل را در Google Mobile-Friendly Test تست کنید و ببینید که سایت شما در این شاخص چه نمره ای دریافت میکند. همچنین این تست به شما توصیه هایی نیز ارائه میدهد که برای بهبود سایت خود در زمینه سازگاری با موبایل میتوانید استفاده کنید.
8. سرعت صفحه را بهبود دهید
کاربران اینترنت اگر یک صفحه جدید را باز کنند و ببیند که زمان لود شدن آن صفحه بیشتر از چند ثانیه است، به راحتی آن صفحه را میبندند و در یک وب سایت سریع تر به دنبال محتوای مورد نظر خود خواهند گشت. به همین دلیل الگوریتم های موتورهای جستجو سرعت بارگذاری صفحه را به عنوان یک عامل کلیدی در ساخت یک محتوای با کیفیت در نظر میگیرند. در اینجا چند ترفند ساده برای بهبود سرعت سایت را بررسی میکنیم:
- از استفاده از تصاویر حجیم پرهیز کنید.
- صفحه اصلی سایت خود را مختصر و کوتاه بسازید (به خصوص برای دستگاه های موبایل)
- از یک قالب ساده برای طراحی وب سایت استفاده کنید.
- فقط در صورتی از گرافیک و انیمیشن استفاده نمایید که ارزش قابل توجهی به محتوای صفحه اضافه کنند.
برای بررسی عملکرد صفحه خود از نظر سرعت، می توانید از ابزارهای آنالیز مثل Google PageSpeed Insights استفاده کنید.
تنها کافی است آدرس سایت خود را به این ابزار بدهید تا سپس سایت شما را هم در نسخه دسکتاپ و هم نسخه موبایلی تست کند و توصیه هایی برای بهبود سرعت سایت را به شما ارائه دهد.
9. از ابزارهای سئو استفاده کنید
برای موفقیت در سئو، استفاده از ابزار صحیح و کارآمد اهمیت ویژه ای دارد و سئو گوگل سایت نیز از این قاعده مستثنی نیست. ابزارهای رایگان پر شماری وجود دارند که به شما در تکنیک های تحقیق کلمات کلیدی، نویسندگی محتوا، تگ های HTML و غیره کمک میکنند. بعضی از محبوب ترین ابزارهای سئو عبارت هستند از:
- Moz
- Ahrefs
- Google Search Console
- Google Analytics
- Backlinko
- Semrush
- Neil Patel
- XML Sitemaps
- Backlink Checker
از آنجایی که الگوریتم های سئو مدام در حال تکامل و تغییر هستند، افرادی که با سئو سر و کار دارند باید به شکل مدام در حال آنالیز و بهینه سازی باشند. این ابزارهای سئو باعث میشوند تا بتوانید خیلی راحت تر و سریع تر خود را با آخرین تغییرات در زمینه سئو هماهنگ سازید و از روش ها و تکنیک های مدرن برای بهبود رتبه سایت خود در موتورهای جستجو و جذب ترافیک بیشتر استفاده کنید. با استفاده از آن ها، شما میتوانید سرعت سایت خود را چک کنید، بک لینک ها را آنالیز نمایید، سایت مپ بسازید، یاد بگیرید که چگونه محتوای مفید تری بنویسید و بسیاری از تکنیک های کاربردی دیگر.
جمع بندی
هر کسی که یک حساب کاربری گوگل داشته باشد، میتواند وب سایت خود را به شکل رایگان با استفاده از Google Sites بسازد. در حالی که این CMS نسبت به رقبای خود امکانات کمتری دارد و طراحی آن ساده تر است، اما رابط کاربری قوی آن باعث شده به هدف خود که همان ساخت یک وب سایت کارآمد به شکل سریع و راحت است دست یابد. ترکیب استفاده از این CMS با سئو گوگل سایت به آن معنا است که شانس بیشتری برای قرار گیری در رتبه های بالای گوگل خواهید داشت، ترافیک ارگانیک بیشتری جذب خواهید کرد و کاربران بیشتری از محتوای شما استفاده خواهند کرد.
هدف ما در راه اندازی سایت در Google Sites در ایران در درجه اول استفاده و ساخت سایت های قدرتمند و محتوای مناسب برای سئوی سایت اصلی مان میباشد با رعایت این اصول و ساخت سایت در گوگل سایت شما میتوانید با ساخت صفحات متعدد و حتی وب سایت های متعدد و اتصال آن به داشبورد مدیریت گوگل و یا همان سرچ کنسول، موجب شوید که بک لینک های بسیار قدرتمندی به سمت سایت شما ارسال گردد و در نتیجه در سئوی خارجی خود بتوانید قدرتمندتر عمل نمایید. امید است از خواندن این مقاله لذت برده باشید و وینت سئو را نیز در تولید محتوای هدفمند و درست با ارسال نظرهای خود و اشتراک گذاری مطالب یاری رسانید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره در زمینه سئو و انجام پروژه سئو سایت و تبلیغات و دیجیتال مارکتینگ وگوگل سایت با ما از طریق این شماره در ارتباط باشید:
شماره تماس کارشناسان دیجیتال مارکتینگ امپریال برند و وینت سئو: 02122057358