نوین ترین روش های سئو محتوای معنی گرا و رابطه Entity ها و سئو در چیست؟؟

اشتراک گذاری در :
نوین ترین روش سئوی محتوای معنی گرا چیست؟
فهرست محتوا

این راهنما در مورد Entity و محتوای معنی گرا از آن راهنماها و محتواهایی است که ارزشش در چند سال آینده مشخص می‌شود، کمتر کسی در ایران است که سئو سایت و سئوی محتوا را خارج از چارچوب های امروز و نتایج مبتنی بر متن ببیند همان کاری که از تحقیق کلمات کلیدی شروع می‌شود و با قواعدی که سئو کارهای حرفه ای آن را می‌دانند منجر به ارتقای رتبه شما در موتورهای جستجویی مانند گوگل می‌شود.

ولی آن چیزی که مهم است تغییر شکل نمایش گوگل در هنگام جستجوی کلید واژه ها و رخدادهای جدیدی مانند گوکل دیسکاور است که گوگل در حال توسعه آن ها بر اساس هوش مصنوعی است، نتایجی که بیشتر از تکیه بر نتایج متنی بر نتایجی استناد می‌کنند که درگیر چیزهایی مانند علاقه کاربران است.

مثلا کافی است که شما در مورد موضوع تعمیر یک ماشین لباسشویی و به صورت انگلیسی بخواهید جستجو انجام دهید، اینکار را بکنید و عبارت how I can fix my washing machine را جستجو کنید.

نحوه نمایش نتایج شما را شگفت زده می‌کند، قرارگیری یک سایت در نقطه صفر و بعد نمایش ویدیوها و بعد سوالات متداول و بعد عکسهای مورد نظر و بعد از آن نمایش نتایج مبتنی بر نتایج متنی و سایت‌هایی که به شیوه قدیم و به صورت ارگانیک ( طبیعی) سئو شده‌اند و کلی زحمت کشیده‌اند بهترین رتبه ها را در نتایج به دست آوردن ولی صد حیف که خیلی وقت‌ها نمی‌توانند کلیک مناسب را دریافت کنند!!! لطفا به تصاویر زیر نگاهی بی‌اندازید این دقیقا چیزی است که شما در هنگام سرچ این کلید واژه و پرس و جو آن را مشاهده می‌کنید.

چرا؟

چون گوگل بر اساس علاقه مخاطبان نحوه نمایش خود را تغییر داده است و پی‌برده است که دیگر فقط کلمات کلیدی که قصد و نیت مخاطبان یا همان Intent را نشان می‌داد، کافی نیست و بر اساس علایق مخاطبان یا همان Intrest مخاطبان دائما در حال تغییر و آزموندن بهترین شیوه نمایش نتایج خود است، مثلا در همین مثال تعمیر ماشین لباسشویی، او درک کرده است که کاربرانی که به دنبال چنین کلید واژه‌ای هستند بیشتر دوست دارند فیلم و یا عکس‌های نحوه تعمیر را ببینند و در نتیجه این مدل نمایش برای آن‌ها کارا تر است.

حالا که متوجه شدید در مورد چه صحبت می‌کنیم حتما به این نکته نیز پی‌برده‌اید که سئو در آینده چه شکلی خواهد بود و تغییرات چشمگیری با سئو در حال حاضر دارد، برای درک بهتر این موضوع این محتوا را برای شما آماده کرده‌ایم که به صورت راهنمای جامع کمک می‌کند، خود را برای آینده سئو آماده نمایید ( راستی ما در یک محتوا آینده سئو را برای شما به نمایش درآورده ایم که در آن راهنما نیز 8 روند تاثیر گذار بر سئوی آینده را برای شما ترسیم کرده‌ایم پس خواندن این محتوا را از دست ندهید : آینده سئو و معرفی 8 روند تاثیر گذار بر سئو)

پس اگر می‌خواهید از غافله عقب نمانید این راهنما را از دست ندهید در این راهنما به صورت کامل به شما کمک می‌نماییم کلید واژه های اساسی برای سئو در آینده را بیاموزید و آن‌ها را به درست‌ترین شکل ممکنه استفاده نمایید. بنابراین در قدم اول به تعریف یکی از مهم ترین کلید واژه ها یا همان Entity ها پرداخته‌ایم که مرحله به مرحله با فراگیری این اصول خود را در مسیر درست سئو در آینده قرار گیرید و از همین الان بتوانید قواعد قرار گیری در گوگل دیسکاور را بیاموزید.

Entity چیست؟

انتیتی در معنای لغوی به معنی وجود، موجودیت می‌باشد. می‌تواند هرچیز مستقل و قابل تشخیصی باشد خواه حیوان، انسان، گیاه یا هرچیزی که به خودی خود دارای موجودیت باشد. اما در با معنی لغوی آن کاری نداریم و قرار است در این مقاله ارتباط انتیتی با سئو را بررسی کنیم.
انتیتی بسته به مکان مورد استفاده از آن تغییر می‌کند مثلا:

  • اشخاص: افراد، مانند سلبریتی‌ ها، سیاستمداران، و شخصیت‌ های داستانی.
  • مکان‌ها: مکان ‌های واقعی و خیالی، مانند کشورها، شهرها، و ساختمان ‌ها.
  • اشیاء: اشیاء فیزیکی، مانند محصولات، حیوانات، و گیاهان.
  • رویدادها: رویداد های مهم، مانند مسابقات ورزشی، کنسرت ‌ها، و رویداد های تاریخی.
  • مفاهیم: ایده‌ ها، نظریه ‌ها، و موضوعات انتزاعی.

برای درک بهتر چند مثال ملموس تر برای شما می‌زنیم:

  • انتیتی اشخاصی مانند هدیه تهرانی، علی دایی، یا حتی کارکتر های داستانی مانند رستم و سهراب می‌توانند باشد.
  • انتیتی مکان هایی مانند برج آزادی تخت جمشید و سی و سه پل
  • اشیای فیزیکی مانند فرش ایرانی زعفرون
  • اشیای انتزاعی همچون نوروز شاهنامه و موسیقی سنتی ایرانی
  • رویداد ها مانند انقلاب اسلامی ایران یا جنگ ایران و عراق

حال در جمله زیر انتیتی را تشخیص دهید؟
سعدی، شاعر مشهور ایرانی، در گلستان خود از فواید صبر و بردباری سخن می‌‌گوید.
موفق به تشخیص انتیتی شدید؟ در جمله بالا سعدی انتیتی از نوع شخص و گلستان انتیتی از نوع اشیا و صبر و بردباری انتیتی از نوع مفهوم محسوب می‌شود.
حال که با مفهوم انتیتی آشنا شدیم می‌خواهیم دید وسیع تری از این مفهوم به شما بدهیم پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

درک بهترEntity:

  • مثلا اگر کاربر کلمه نوروز را سرچ کند مشخص نیست که به منظورش فیلم نوروز یا عید نوروز است؟
  • گوگل از کجا متوجه می‌شود که چه محتوایی را باید به ما نشان دهد؟
  • گوگل با توجه به محتوای کلی و کانسپت محتوا متوجه هدف کاربر شده و محتوای مورد نظر را نمایش می‌دهد؟

مثلا اگر منظور فیلم نوروز باشد باید از انتینی هایی علی نصیریان ،شبنم مقدمی استفاده کرد اما اگر منظور عید نوروزباشد از انتیتی هایی مثل عمو فیروز سفره هفت سین و… استفاده می‌شود این نشان می‎‌دهد دوره از تولید محتوا هایی که فقط با تعدد کلمات کلیدی نوشته می‌شدن گذشته است و بیشتر به سمت درک مفهوم محتوا می‌رود. و باید محتواهایی بنویسد که ارزشمند و و مفید و معناگرا باشد.

Entity چیست و چه نقشی در سئو دارد؟

ویژگی های انتیتی از نظر گوگل:

  • دارای ویژگی منحصر به فرد باشد که سایز چیزها متمایز باشد.
  • شناسه انتیتی ثابت باشد و با گذشت زمان تغییر نکند.
  • دارای نام خاص باشد که برای انسان ها قابل شناسایی باشد.
  • دارای یکسری صفات خاص باشد که آن را قابل شناسایی می‌کند.

Entity در سئو به چه معناست؟

این طور فکر کنید که شما صاحب یک فروشگاه هستید و می‌خواهید کالای خود را به مشتریان معرفی کنید. برای این کار، نیاز دارید تا اطلاعات و دقیقی از محصولتان مانند نام، برند، رنگ، سایز و … را به مشتری ارائه دهید.

در دنیای سئو، entityها نقشی مشابهی را ایفا می‌کنند. entityها واحدهایی مجزا و قابل شناسایی از اطلاعات هستند که به موتورهای جستجو کمک می‌کنند تا موضوع، زمینه و مفاهیم کلیدی صفحات وب شما را به درستی درک کنند.
به عنوان مثال، اگر وب سایتی در مورد آشپزی دارید، می‌توانید از entityهایی مانند “مرغ”، “کباب”، “فر”، “مواد تشکیل دهنده” و “دستور غذا” در محتوای خود استفاده کنید.

آیا Entity همان LSI است؟

حال چالش ذهنی که برای شما ایجاد می‌شود این است که اگر انتیتی کمک می‌کند تا مفاهیم کلیدی به درستی درک شود پس تفاوت آن با کلمات LSI چیست؟
در واقع LSI به کلماتی گفته می‌شود که معنا و مفهوم مرتبطی دارند البته اما لزوما مترادف هم نیستند.

برای مثال، در مقاله “بهترین رستوران‌های پاریس” می‌توانید از کلمات و عبارات LSI مانند “غذاهای لذیذ”، “تجربه آشپزی بی‌نظیر”، “محیط دنج” و “رستوران‌های پاریسی” استفاده کنید.
استفاده از LSI باعث می‌شود که از استفاده بیش از حد کلمات کلیدی به صورت بی هدف و بی معنا پرهیز کنیم و مفهوم خود را با ظرافت معنایی بهتری به مخاطب منتقل کنیم.
در اینجا چند مثال دیگر از entity و LSI آورده شده است:
 موضوع: سفر به پاریس

  • Entity ها: برج ایفل، موزه لوور، خیابان شانزه‌لیزه، کاخ ورسای، رود سن
  • LSI ها: گشت و گذار در پاریس، جاذبه‌های گردشگری پاریس، تعطیلات در پاریس، سفر رمانتیک به پاریس، تاریخ پاریس

در نتیجه LSI و ENTITY ارتباط خیلی نزدیکی بهم دارند و با استفاده صحیح از آن ها می‌توان به بهینه سازی سایت و گرفتن رتبه های بهتر کمک کرد.

موارد استفاده از entity ها:

روش های مختلفی برای استفاده از انتیتی وجود دارد که بسته به نیاز و هدف خود می‌توانید از آن بهره ببرید. چند مورد از متدواول ترین موارد استفاده از انتیتی را بیان خواهیم کرد:

1. بهبود سئو:

  • برای نوشتن یک محتوا یا وبلاگ خوب می‌توانید از انتیتی ها کمک بگیرید تا موتور های جست و جو موضوع مقاله شما را بهتر درک کنند.
  • برای علامت گذاری انتتی ها از داده های ساختار یافته ای مانند schema استفاده کنید.
  • موتور های جست و جو انتیتی ها را در محتوای شما تشخیص می‌دهند و برای درک بهتر اینکه چگونه اینکار را انجام می‌دهند می‌توانید از ابزارهایی مثل سرچ کنسول کمک بگیرید.

2. ایجاد رابط‌های کاربری بهتر:

  • با استفاده از انتیتی ها برای شخصی سازی تجربه کاربر کمک بگیرید مثلا یک وب سایت فروشگاهی می‌تواند برای فروش محصولات از انتیتی ها برای پیشنهاد محصولات مرتبط به مشتریان کمک بگیرد.
  • برای ایجاد ناوبری آسان تر در سایت یا اپلیکیشن می‌توانید از انتیتی ها استفاده کنید مثلا یک وب سایت خبری می‌تواند از entityها برای دسته‌بندی مقالات بر اساس موضوع، نویسنده یا تاریخ انتشار استفاده کند.
  • رابطه کاربری بصری جذاب تری بسازید مثلا یک برنامه آب و هوا می‌تواند از entityها برای نمایش نمادهای مختلف آب و هوا برای هر مکان استفاده کند.

3. تجزیه و تحلیل داده‌ها:

  • از entityها برای شناسایی الگوها و روندها در داده‌های خود استفاده کنید. به عنوان مثال، یک شرکت می‌تواند از entityها برای تجزیه و تحلیل داده‌های فروش خود برای شناسایی پرفروش‌ترین محصولات یا محبوب‌ترین کانال‌های بازاریابی استفاده کند.
  • از entityها برای پیش‌بینی رفتار آینده استفاده کنید. به عنوان مثال، یک شرکت بیمه می‌تواند از entityها برای پیش‌بینی خطر ابتلای مشتریان به بیماری‌های خاص استفاده کند.
  • از entityها برای بهبود تصمیم‌گیری استفاده کنید. به عنوان مثال، یک بیمارستان می‌تواند از entityها برای شناسایی بیمارانی که در معرض خطر عوارض هستند استفاده کند و مداخلات پیشگیرانه را ارائه دهد.

مثالی برای استفاده از entityها:

تصور کنید یک محتوا راجع به دستور پخت غذا دارید. می‌توانید برای شناسایی مواد، لوازم آشپزی، و مراحل دستور پخت غذا و علاوه بر آن برای ایجاد رابطه بهتر با کاربر از انتیتی استفاده کنید.
و همچنین می‌توانید برای تجزیه و تحلیل داده ها در مورد محتوای خود از انتتیتی استفاده کنید. مثلا می‌توانید از انتیتی برای شناسایی دستور پخت های یا رایج‌ترین مواد تشکیل دهنده استفاده کنید.

می‌توانید با ترکیب این entity ها و داده های ساختار یافته مانند schema و داده های ساختار یافته ای مانند how to و video کمک نمایید محتوای شما برای موتورهای جستجو محبوب تر شده و اگر بتوانید دغدغه مخاطبان را با سوالات متداولی پاسخ دهید که نور علی نور است. مثلا به صورت زیر عمل کنید:

شما می‌توانید یک محتوای ویدئویی ایجاد کنید با این عنوان که دستور پخت لذیذترین غذای فرانسوی ها در این ویدیو شروع می‌کنید قدم به قدم به دستور پخت این ویدیو بپردازید و بعد در طی ویدیو به سوالات و دغدغه مخاطبان پاسخ دهید. مثلا یکی از سوالات متدوال مخاطبان برای پخت این غذا آن است که آیا می‌توانند با فرهای معمولی نیز این غذا را بپزند!!

تا اینجای کار شما توانسته اید بر اساس علایق مخاطبان و عاشقان آشپزی آن هم از نوع فرانسوی اقدام نمایید حالا باید این ویدیو را با داده ساختار یافته ویدیو به گوگل بهتر معرفی کنید و بعد از آن کلفی است که وارد محتوای متنی تان شوید و با این ویدیو ادغام کنید و در طی این صفحه به کار ببرید.

مثلا عنوان جذابی مانند: لذیذترین غذای فرانسوی ها را در خانه بپزید و کیف کنید شروع کنید و بعد مواد لازم را معرفی کنید و بعد قدم‌های طبخ این غذا را به صورت کامل توضیح دهید و به صورت مرحله به مرحله تصوایر جذاب را نیز ایجاد کنید و در آخر نیز بخش سوالات متداول مردم را پاسخ دهید.

این موارد را به صورت داده های ساختار یافته به صورت کامل این صفحه و هر قسمت را به مخاطبان معرفی کنید. مطمئن باشید که جای شما در گوگل دیسکاور است مثلا می‌توانید این کار را با دستور پخت یک استیک تازه و پفکی فرانسوی جلو ببرید، کیف کردید چه داستانی را برای شما خلق کردیم. خودمان که هوس کردیم

چرا انتیتی وارد دنیای وب شد؟

انتیتی ها ابزار هایی قدرتمند هستند که در دنیای وب می‌توان از آنها برای هدف های متفاوتی استفاده شود. با استفاده صحیح از انتیتی می‌توانید سایت خود را برای موتور جستجو بهینه سازی کنید و رابطه کاربری بهتری ایجاد کنید و ترافیک سایت خود را افزایش دهید.

علاوه بر دلایلی که ذکر شد، موارد دیگری نیز وجود دارد که به ورود entityها به دنیای وب کمک کرده است، مانند:

رشد هوش مصنوعی

هوش مصنوعی نقش بسزایی در شناسایی و انتخاب انتیتی ها ایفا می‌کند. و الگورتیم های یادگیری ماشین می‌توانند انتیتی را در محتوا شناسایی کنند و با سایر اطلاعات ارتباط برقرار کنند.

افزایش حجم داده ها

از آنجایی که حجم داده های موجود در وب افزایش یافته پس نیاز به یک روش کارامد برای درک بهتر داده نیاز است که انتیتی ها ابزاری کارامد در این مورد محسوب می‌شوند.

توسعه استاندارد های جدید

با توجه به تاثیر گذاری انتیتی ها می‌توان استاندارد های جدید را با کمک آنها رواج داد و همه گیر کرد.

با توجه به مزایا و تاثیر گذاری انتیتی ها انتظار می‌رود که استقاده از آنها در آینده به صورت جدی تر و حرفه ای تر در دنیای وب انجام گیرد.

علت ورود Entity به دنیای وب چه بود؟

ابزارهای Google برای شناخت انتیتی ها

  • Google Search Console: این ابزار این امکان را فراهم می‌کند تا entityهای موجود در صفحات خود را مشاهده کنید و عملکرد آن‌ها را در نتایج جستجوی گوگل بررسی کنید.
  • Google Knowledge Graph Search API: این ابزار به شما امکان می‌دهد تا entityهای مرتبط با یک کلمه کلیدی یا عبارت را جستجو نمایید.
  • Google Cloud Natural Language API: این ابزار به شما امکان می‌دهد تا entityهای موجود در متن را استخراج کنید.

با استفاده از این ابزار ها به راحتی می‌توانید entity های موجود در محتوا را شناسایی و استخراج نمایید و در جهت بهبود سئوی سایت خود تلاش کنید.

تأثیر entityها بر سئو

entityها ابزاری قدرتمند هستند که می‌توانند به طور قابل‌توجهی بر سئوی وب سایت شما تأثیر بگذارند. در اینجا به برخی از مهم‌ترین روش‌های تأثیر entityها بر سئو اشاره می‌کنم:

1. بهبود رتبه‌بندی در موتورهای جستجو:

  • انتیتی ها به موتور های جست و جو گوگل برای درک بهتر محتوا استفاده می‌کنند.
  • با کمک انتیتی ها می‌توان به موتور های جستجوی گوگل گرا داد که زمینه محتوای ما چه موضوعی دارد و مفاهیم کلیدی صفحات وب ما را بهتر درک کنند.
  •  همین امر باعث می‌شود سایت شما در رتبه بندی گوگل در نتایج جست و جو رتبه های بالاتری را نشان دهد.

2. افزایش ترافیک ارگانیک:

  • ترافیک ارگانیک بیشتر در نتیجه ی دریافت رتبه بالاتر در نتایج جست و جوی گوگل حاصل می‌شود.
  • وقتی کاربری به دنبال یک انتتی باشد که در محتوای شما از آن صحبت شده به احتمال زیاد وب سایت شما در نتیجه جستجو به کاربر نشان داده خواهد شد.
  • این دو امر باعث افزایش کلیک و به افزایش بازدید صفحه و زمان صرف شده در صفحه شما کمک می‌کند.

3. بهبود نرخ تبدیل:

  • entityها به شما کمک می‌کنند محتوای مرتبط و قابل فهم و جذاب تری برای کاربران خو بنویسید.
  • این امر باعث افزایش نرخ تبدیل می‌شود زیرا ورود کاربر به سایت موجب خرید یا ایجاد حساب کاربری می‌شود.

4. افزایش آگاهی از برند:

  • با استفاده از entityها در مقالات وب سایت خود می‌توانید برند خود را راحت تر و موثرتر به مخاطبان معرفی کنید.
  • Entityها در به اشتراک گذاری سایت و مقالات شما می‌توانند به شما کمک کنند و همیت امر باعث شناساندن برند شما به مخاطبانتان می‌شود.

5. ایجاد فرصت‌های جدید برای لینک‌سازی:

  • فرصت های جدید برای لینک سازی توسط entityها برای شما ایجاد می‌شود. مثلا می‌توانید در محتوای خود از یک entity استفاده کنید و از طریق آن با سایت های مرتبط با موضوع لینک بدهید و به اعتبار صفحات و سایت خود بی افزایید.

گوگل دیسکاور چیست؟

گوگل دیسکاور که قبلا به آن گوگل فید گفته می‌شد یک سرویس خبری است که علایق و نیاز های مخاطب را شناسایی و محتوا های مرتبط را به مخاطب نشان می‌دهد این محتوا می‌تواند شامل عکس فیلم ویدئو و محصولات و… باشد. برای درک راحتر می‌توان گفت گوگل دیسکاور همچون اکسپلور اینستاگرام عمل می‌کند یعنی مواردی را به کاربر نشان می‌دهد که برای کاربرد جذاب و دیدنی باشد.

گوگل دیسکاور با استفاده از هوش مصنوعی علایق مخاطب را تشخیص و محتوا های مرتبط را نشان می‌دهد.
عواملی مانند سابقه جستوجو موقعیت مکانی فعالیت های سابق در وب اپلیکیشن های نصب شده در شناخت علایق و سلایق مخاطب اثر دارد.
اگر دوست دارید به صورت کامل بدانید گوگل دیسکاور چیست ما در این راهنما سیر تا پیاز قرار گیری در گوگل دیسکاور را به شما آموزش داده‌ایم. گوگل دیسکاور چیست و سیر تا پیاز گوگل دیسکاور

برخی از مزایای استفاده از گوگل دیسکاور عبارتند از:

  • کشف محتوای جدید و جالب: گوگل دیسکاوربه شما کمک می‌کند تا محتوای جدیدی را در حیطه موضوعاتی که به آنها علاقه دارید کشف و شناسایی کنید.
  • صرفه‌جویی در وقت: با دریافت محتوای مرتبط با علایق خود، نیازی به جستجوی دستی برای یافتن اطلاعات مورد نیازتان ندارید.
  • شخصی‌سازی شده: گوگل دیسکاور محتوایی را به شما نشان می‌دهد که با علایق و نیازهای شما مطابقت داشته باشد.
  • استفاده آسان: استفاده از گوگل دیسکاور بسیار آسان است و نیازی به ثبت نام یا ایجاد حساب کاربری ندارد.

نحوه استفاده از گوگل دیسکاور:

  • با استفاده از گوگل کروم می‌توانید از گوگل دیسکاور استفاده کنید. اگر از مرورگر کروم استفاده می‌کنید در رایانه خود می‌توانید گوگل دیسکاور را مشاهده کنید و یا در بسیاری از گوشی های اندروید و ios و تبلت ها نیز گوگل دیسکاور در دسترس است. اما در حالت دسکتاپ فعلا در دسترس نیست.
    در واقع گوگل دیسکاور به دنبال مطالبی است که طبق علاقمندی کاربر باشد که تایم بیشتری را در گوگل بگذرانید.

ارتباط entity و google discover

همانطور که گفتیم مطالبی که در گوگل دیسکاور نمایش داده می‌شود ارتباط مستقیم با علایق و سلایق مخاطب دارد.
حال در نقطه مقابل ما entity را داریم که مانند هشتگ های اینستاگرام عمل می‌کند که کمک می‌کنند تا صفحه شما در گوگل دیسکاور نمایش داده شود. پس باید از هشتگ هایی استفاده شود دغدغه یا نیاز مخاطب را هدف قرار دهد همین باعث افزایش ترافیک وب سایت شما خواهد شد پس با استفاده درست از انتیتی ها و با کمک گوگل دیسکاور به مخاطبان خود نشان داده خواهید شد.

حال برای قرار گیری در گوگل دیسکاور چه کنیم؟

قرار گیری در گوگل دیسکاور الگوریتم ثابت و مشخصی ندارم و کمی مبهم است، که چطور می‌توان دغدغه مخاطبین خود را کشف کنید توجه کنید که دغدغه حتی از علاقمندی هم مهم تر است زیرا دغدغه با نیاز های مخاطب سروکار دارد و نیازهای مردم را هدف قرار می‌دهد.
استفاده از entity های درست و مناسب که دغدغه های مخاطب را هدف قرار دهد.
محتوای خود را بروز نگه دارید زیرا محتوای شما می‌تواند پر از مطالبی باشد که به نیازات مخاطب پاسخ درست بدهد و به واسطه آن ورودی خوبی از گوگل دیسکاور دریافت کنید.

ارتباط entity و گوگل دیسکاور در دو بخش اصلی خلاصه می‌شود:

1. بهبود درک محتوا:

  • استفاده از Entity ها در محتوای سایت به گوگل دیسکاور کمک می‌کند تا موضوع محتوای شما به درستی شناسایی و درک شود.
  • با علامت‌گذاری entityها در صفحات وب خود با استفاده از schema.org، می‌توانید اطلاعات بیشتری در مورد محتوای خود به گوگل دیسکاور ارائه دهید. این کار کمک می‌کند که گوگل دیسکاور محتوای شما را در نتایج حستحجوی کابران به درستی شناسایی و نمایش دهد.

2. ارائه محتوای مرتبط:

  • گوگل دیسکاور از انتیتی های مرتبط با محتوا برای شناسایی علایق و دغدغه های کاربران استفاده می‌کند.
  • مثلا اگر کاربری به طور مرتب اطلاعاتی راجع به رستوان های پاریس را دنبال کند گوگل دیسکاور محتواهایی مثل بهترین رستوران های پاریس تصاویر و ویدئو هایی از رستوران های محبوب پاریس را به کاربر نشان می‌دهد.

در اینجا چند نمونه از نحوه استفاده از entityها در گوگل دیسکاور آورده شده است:

  • یک وب سایت خبری می‌تواند از entityها برای علامت‌گذاری افراد مشهور، مکان‌ها، رویدادها و تاریخ‌ها در مقالات خود استفاده کند.
  • یک وب سایت تجارت الکترونیکی می‌تواند از entityها برای علامت‌گذاری محصولات، برندها، قیمت‌ها و نظرات در صفحات محصول خود استفاده کند.
  • یک وب سایت آموزشی می‌تواند از entityها برای علامت‌گذاری افراد مشهور، مکان‌ها، رویدادها و تاریخ‌ها در مقالات خود استفاده کند.

علاوه بر موارد ذکر شده، استفاده از entityها در گوگل دیسکاور می‌تواند به شما کمک کند تا:

  • نرخ کلیک (CTR) خود را افزایش دهید.
  • نرخ تبدیل (CVR) خود را افزایش دهید.
  • آگاهی از برند خود را افزایش دهید.

با استفاده از entityها به طور خلاقانه، می‌توانید وب سایت خود را به یک منبع ارزشمند برای اطلاعات و تعامل با کاربران در گوگل دیسکاور تبدیل کنید.
پس با استفاده خلاقانه از انتیتی ها می‌توانید وب سایت خود را یک منبع ارزشمند برای کاربران بسازید که می‌تواند با گوگل دیسکاور تعامل برقرار کند.

چگونه محتوا خود را وارد گوگل دیسکاور کنیم؟

  • مخاطب هدف خود را بشناسید و بدانید سایت شما چه کسانی را مخاطب خود قرار می‌دهد و برای ان گروه محتوای درست و مناسب بنویسد.
  • محتوایی بنویسید که همیشه به روز و باشد و با گذشت زمان ناکارامد نشود به اصطلاح محتوای همیشه سبز باشد
  • از تصاویر و ویدئو های با کیقفیت و مرتبط با محتوا استفاده نمایید.
  • سایت را از نظر فنی هم بررسی کنید که سرعت خوبی داشته باشد و برای یک تجربه کاربری خوب بهینه شده باشد. برای افزایش سرعت سایت می‌توان از APM استفاده کرد.

در کل توجه داشته باشید وظیفه ما به عنوان متخصص سئو این است که محتواهایی بنویسم که مخاطبان را جذب کند و اینکه صرفا محتوایمان گوگل پسند باشند درست نیست زیرا ممکن است کارایی و ارزشمندی خود را از دست بدهد و مخاطبان خود را نیز از دست می‌دهید پس وظیفه ما این است که ابتدا مخاطبان ار اولویت خود قرار دهیم زیرا با افزایش نرخ مخاطبان سایت تمامی مشکلات حل خواهد شد و ما به هدف خود خواهیم رسید.

بهبود لینک سازی با توجه به اتیتی:

استفاده از انتتی در بحث لینک سازی خارجی می‌تواند کارامد و موثر باشد و می‌تواند به شما کمک کند تا لینک های مرتبط با محتوای خود بسازد.
در ادامه چند روش برای بهبود لینک سازی با توجه به انتیتی را بیان می‌کنیم.

وب سایت‌های مرتبط با entityهای خود را پیدا کنید:

  • از ابزارهای جستجوی entity مانند Google Search Console و Google Knowledge Graph Search APIبرای یافتن entity های مرتبط با وب سایت خود استفاده کنید.
  • وب سایت هایی را بیابید که محتواهایی مشابه وب سایت شما ارائه می‌دهند.
  • و از وب سایت هایی که انتیتی مرتبط با سایت شما دارند بک لینک بگیرید.

محتوای باکیفیت ایجاد کنید:

  • محتوایی بنویسید که به درستی انتیتی هارا پوشش دهد و از تصاویر و ویدئو های باکیفیت در محتوا استفاده کنید و محتوای خود را به طور منظم به روز کنید.

با وب سایت‌های دیگر ارتباط برقرار کنید:

  • با وب سایت های مرتبط خود ارتباط بگیرید و از انها بخواهید به شما لینک دهند.

از ابزارهای لینک سازی استفاده کنید:

  • برای یافتن فرصت‌های لینک سازی جدید از ابزارهای لینک سازی مانند Ahrefs و SEMrush استفاده کنید.
  • از ابزارهای outreach مانند Hunter.io و BuzzSumo برای یافتن وب سایت‌هایی که ممکن است به محتوای شما علاقه داشته باشند استفاده کنید.

صبور باشید:
لینک سازی خارجی امری زمان بر است پس انتظار نداشته باشید یک شبه نتیجه بگیرید باید صبور باشید و با استراتژی درست در ساخت لینک های خارجی به مرور به نتایج خوبی دست یابید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *