از آنجایی که سئو سایت ارتباط مستقیمی با تجربه کاربری و المان هایی که منجر به کاهش رتبه سایت میشود دارد، میخواهیم در این مقاله یک ابزار رایگان سئو به نام سایت لاینر را به شما معرفی کنیم که هر سئو کار و متخصص سایت و یا هر کسی که به نوعی با دیجیتال مارکتینگ، سئو و تولید محتوا ارتباط دارد به آن نیاز خواهد داشت. این مقاله بی شک کامل ترین مقاله در حوزه معرفی و استفاده از قسمت های مختلف این ابزار است.
سایت لاینر چیست و چه کاربردی دارد؟
Siteliner یک ابزار رایگان سئو برای بررسی لینک های خراب، سرقت ادبی و مطالب تکراری جهت بهبود بخشیدن به رتبه ی سایت ها در موتور جستجوی گوگل است.
سایت لاینر به دلیل بررسی کامل صفحات سایت و جستجوی عمقی که درون وب سایت دارد میتواند مواردی را که باعث کند شدن سایت، افت رتبه سایت در گوگل، تجربه کاربری نامناسب و هر مشکلی که مربوط به سئوی داخلی سایت میشود را در قالب یک گزارش به ما نشان دهد تا بتوانیم درصدد حل مشکلات و بهبود بخشیدن به سایت خود جهت بالا رفتن رتبه ی آن بر آییم.
معرفی کامل قسمت های مختلف سایت لاینر
برای استفاده از سایت لاینر لینک www.siteliner.com در مرورگر خود وارد کنید و وارد سایت لاینر شوید. سپس URL سایت خود را در کادر مربوطه وارد کرده تا گزارش سایت لاینر را مشاهده کنید. ( ممکن است کمی طول بکشد تا همه صفحاتتان را اسکن کند پس منتظر بمانید.)
حتماً شما با خواندن این مقاله قصد دارید سایت خود را سئو نمایید و یا تبدیل به یکی از سئوکارهای خوب شوید. پس حتماً در مسیرتان نیازمند آموزش سئو و یا مشاوره سئو هستید علاوه بر آن میتوانید برای انجام پروژه سئو خود با کارشناسان امپریال برند و وینت سئو در ارتباط باشید:02122057358
منوی سمت چپ صفحه شامل موارد این موارد میباشد:
Summary
Your Pages
Duplicate Content
Skipped Pages
Related Domain
1. Summary (خلاصه)
این قسمت خلاصه ای از آمار وبسایت را به شما ارائه میدهد که شامل موارد زیر است:
Your Top Issues
این قسمت مشکلات مهم سایت شما را مثل حداکثر صفحات اسکن شده (در نسخه ی رایگان این ابزار 250 صفحه و در نسخه ی پیشرفته 25000 صفحه اسکن میشود)، صفحاتی که اسکن نشدهاند، لینک های خراب، دامنه های مرتبط و مشابه، و www در مقابل لینک های بدون www را نشان میدهد.
Your Pages (صفحات شما)
شامل تعداد صفحات عادی، تعداد صفحاتی که نادیده گرفته شدهاند و علت آن، تعداد صفحاتی که اسکن نشدهاند (در نسخه ی رایگان تنها 250 صفحه اسکن میشود.) و تعداد خطاهای پیدا شده میباشد.
Your Duplicate Content (محتوای تکراری شما)
این قسمت از ابزار سایت لاینر موجب میشود که درصد محتوای تکراری، درصد محتوای عادی و درصد محتوای خاص سایت خود را بررسی نمایید.
Siteliner تمام صفحاتی که محتوای تکراری با صفحه ی انتخاب شده دارند را به شما نشان میدهد. در جدول برروی یکی از لینک ها کلیک کنید تا محتوای تکراری در آن صفحه را به صورت هایلایت شده مشاهده کنید. طیف رنگ های مختلف اشاره به صفحات دیگری که محتوای تکراری در آن ها پیدا شده دارد. با کلیک روی کادرهای رنگی سمت راست صفحه میتوانید محتوای تکراری دیگر صفحات را ملاحظه نمایید. کادر طوسی در پایین ترین قسمت رنگ ها نشان از محتوای عادی (Common Content) مانند منوها یا عبارات راهنما در سایت دارد که در اکثر یا همه صفحات شما حضور دارند. بنابراین این منوها و عبارات معمولاً به عنوان محتوای تکراری در نظر گرفته نمیشوند.
موتورهای جستجو میتوانند سایت شما را به دلیل محتوای تکراری جریمه کنند، پس بهتر است برای اینکه محتوا فقط در یکی از صفحات شما باشد آن را از دیگر صفحات حذف کنید، یا اینکه محتواها را در صفحات مختلف تغییر دهید تا مطمئن شوید محتوای هر صفحه مختص به همان صفحه بوده و هرکدام از صفحات منحصر بفرد شوند.
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره در زمینه سئو و انجام پروژه سئو سایت و تبلیغات و دیجیتال مارکتینگ با ما از طریق این شماره در ارتباط باشید:
شماره تماس کارشناسان دیجیتال مارکتینگ امپریال برند و وینت سئو: 02122057358
Internal Links (لینک های داخلی)
Siteliner تمام لینک هایی که به یک صفحه درون وبسایت وارد میشوند را شناسایی و به شما نشان میدهد. لینکی که دو صفحه از وبسایت شما را به هم متصل میکند این امکان را به بازدیدکنندگان سایت میدهد که به راحتی در سایت شما جا به جا شوند و به محتوای مرتبط به موضوع دلخواه خود دسترسی پیدا کنند. این نوع لینک ها قدرت صفحه ای که به آن متصل شده اند را تقویت میکنند.
افزایش و رشد گسترش کسب و کارهای دیجیتال موجب شده است که کسب و کارها روز به روز به دیجیتال مارکتینگ بیش از پیش نیاز پیدا نموده و ابزارهای جدید و کارآمدی را احتیاج داشته باشند. این مقاله برای آشنایی بیشتر شما با این ابزارها نوشته شده است.
42 ابزار نوین بازاریابی و دیجیتال مارکتینگ که باید خود را به آن ها تجهیز نمایید.
برای اینکه بازدیدکنندگان و موتورهای جستجویی که در سایت شما کاوش میکنند را به صفحه ای که روی آن تاکید دارید هدایت کنید، دقت در این که به چه صفحاتی لینک میدهید بسیار حائز اهمیت است. اگر میخواهید یک صفحه از سایت خود را قدرتمند تر کنید بهتر است از صفحات مشابه دیگر به این صفحه لینک بگیرید.
علاوه بر آن میدانید میزان انتقال راحتر کاربران در صفحات دیگر وب سایت شما در زمانی که از یک صفحه لند یا هدف شما وارد وب سایت شما شدهاند، به چه میزان در سئوی سایت شما و المان های موثر بر آن، مهم است پس با این ابزار میتوانید از لینک های شکسته داخلی نیز اطلاع پیدا کنید و در مرحله بعدی متوجه شوید آیا صفحاتی که به یکدیگر از طریق لینک داخلی متصل کردهاید، صفحات مناسبی بودهاند و در یک راستا قرار داشتهاند یا خیر.
حتما این مقاله را بخوانید: چون شما که در حال مطالعه این مقاله هستید در واقع میخواهید سئوی داخلی سایت خود را بهبود بخشید و حتما میدانید که سئوی داخلی به صورت مسقیم به تولید محتوای سایت شما وابسته است. در این مقاله در 7 قدم تولید محتوای سئو شده و قوانین تولید محتوای اصولی و تمام رازهای آن را با شما در میان گذاشته ایم:
External Link (لینک های خارجی)
تمامی لینک هایی که از یک صفحه از سایت شما به صفحات وبسایت های دیگر متصل میشوند توسط Siteliner مشخص میشوند.
یک لینک از وبسایت شما به وبسایت دیگر این اجازه را به بازدیدکنندگان شما میدهد که به راحتی از سایت شما به سایتی دیگر بروند و به این دلیل ممکن است برخی از آن ها این عمل را تاییدی برای محتوای سایت دیگر بدانند. پس خوب است در نظر داشته باشید که آیا تمایل به ارجاع دادن بازدیدکنندگان خود به این وبسایت ها دارید یا خیر.
صفحات خارجی ممکن است هر لحظه محتوای خود را تغییر دهند یا آن ها را حذف کنند، بنابراین برای اطمینان از اینکه این سایت ها همچنان دارای محتوای مورد نظر هستند، مهم است که به طور منظم همه ی لینک های خارجی را کنترل و بررسی نمایید. این عمل را میتوان با کلیک بر روی لینک های درون جدول و بررسی نتایج به دست آمده از آن ها انجام داد.
حتما این مقاله را بخوانید: بک لینک سازی در سئوی خارجی و به صورت کلی در سئوی سایت بسیار با اهمیت است، در این مقاله میخواهیم قوانین بک لینک سازی درست را به شما بیان نماییم قوانینی که میتواند شما را به یک متخصص بک لینک سازی تبدیل بکند:
رازهای بک لینک سازی قدرتمند در سئو
Show Cached Pages (نمایش صفحات کش شده)
همچنین صفحات کش شدهای که با استفاده از robots.txt به طور تصادفی ایندکس نشدهاند توسط Siteliner ایندکس میشوند. هنگام تنظیم صفحات noindex برای خزندهی موتورهای جستجو، برخی از صفحات، برچسبها، دستهها و پستها در فایل robots.txt گنجانده نشدهاند. این ابزار میتواند نسخهی کش شدهی صفحات انتخاب شده را به شما نشان دهد. این نسخه از صفحه را Siteliner هنگام اسکن سایت شما دانلود کرده است. اگر بعد از اسکن وب سایت شما توسط Siteliner تغییری در صفحهی شما ایجاد شده باشد، این اطلاعات ممکن است بسیار مفید باشد.
همچنین برای اطلاع از اینکه خزنده ای که سایت شما را اسکن کرده چه اطلاعاتی به دست میآورد نیز ممکن است این روش مفید باشد. اگرچه این خزنده میتواند متعلق به Siteliner باشد اما این نتایج ممکن است به صورت مشابه در اختیار موتور جستجو نیز قرار بگیرد.
Show Duplicates (نمایش موارد تکراری)
محتوای تکراری صفحه ای که انتخاب میکنید توسط Siteliner به صورت هایلایت شده برای شما نشان داده میشوند. طیف رنگ های مختلف اشاره به صفحات دیگری که محتوای تکراری در آنها پیدا شده دارد. با کلیک روی کادرهای رنگی سمت راست صفحه میتوانید محتوای تکراری دیگر صفحات را ملاحظه نمایید. کادر طوسی در پایین ترین قسمت رنگ ها نشان از محتوای عادی (Common Content) مانند منوها یا عبارات راهنما در سایت دارد که در اکثر یا همهی صفحات شما حضور دارند. بنابراین این منوها و عبارات معمولاً به عنوان محتوای تکراری در نظر گرفته نمیشوند.
موتورهای جستجو میتوانند سایت شما را به دلیل محتوای تکراری جریمه کنند، پس بهتر است برای اینکه محتوا فقط در یکی از صفحات شما باشد آن را از دیگر صفحات حذف کنید، یا اینکه محتواها را در صفحات مختلف تغییر دهید تا مطمئن شوید محتوای هر صفحه مختص به همان صفحه بوده و هرکدام از صفحات منحصر بفرد شوند.
لیست صفحات شما و ارزش و برجستگی هر یک همیشه به طور شفاف ارائه میشود و شما میتوانید صفحات قدیمی یا نامربوط با سایت خود را به روز و یا حذف کنید. همچنین ممکن است بخواهید با تغییر در برخی لینک ها (اضافه یا حذف کردن آنها) صفحاتی را که از نظر شما مهم هستند را در موتورهای جستجو نیز با اهمیت و برجسته کنید.
برای افزایش قدرت یک صفحه میتوانید از صفحات دیگر سایت خود که قدرت بالایی دارند به این صفحه لینک بدهید.
Comparison with Other Sites (مقایسه با دیگر سایت ها)
که شامل مواردی چون میانگین سایز صفحات، میانگین زمان بارگذاری صفحات، تعداد کلمات در هر صفحه، نسبت متن به HTML، درصد محتوای تکراری، درصد محتوای عادی، لینک های درونی در هر صفحه، لینک های بیرونی در هر صفحه، تعداد کل لینک ها در هر صفحه و لینک های ورودی در هر صفحه میباشد.
سرعت سایت نقش مهمی در سئوی سایت شما دارد. این مقاله به شما کمک مینماید با افزایش سرعت سایت درآمد خود را افزایش دهید زیرا سئوی سایت خود را به بهترین شکل بهبود میبخشید:
بهینه سازی سایت با افزایش سرعت سایت
2. Your Pages (صفحات شما)
در این قسمت تمام صفحاتی که به صورت موفقیت آمیز اسکن شدهاند نمایش داده میشود. در بالای جدولی که به شما ارائه میشود مواردی مانند آدرس صفحه (URL)، عنوان صفحه، قدرت صفحه، سایز، تعداد کلمات در هر صفحه و تاریخ تغییرات در آن صفحه درج شده است.
قدرت صفحه (Page Power) نشان میدهد که یک صفحهی خاص تا چه حد ممکن است برای موتورهای جستجویی که در سایت شما میخزند برجسته به نظر برسد. هرچه تعداد لینک های بیشتری به یک صفحه ی خاص از بین تمام صفحات دیگر سایت شما وارد شود، قدرت آن صفحه بیشتر است. حداکثر اندازهی قدرت صفحه عدد 100 میباشد.
قدرت صفحه به طور نسبی تعریف میشود، به این معنی که تعداد لینک هایی که از یک صفحه ی قدرتمند و رده بالا به صفحهی شما ارسال میشوند، به مراتب ارزش بیشتری نسبت به لینک هایی دارد که از صفحات ضعیف و رده پایین ارجاع داده میشوند.
با کلیک کردن بر روی هریک از لینک های قسمت URL درون جدول که هریک صفحات مجزای وبسایت شما میباشند، اطلاعات مربوط به آن صفحه در جدولی جدید برای شما نمایش داده میشوند که این اطلاعات شامل: محتوای تکراری، لینک های درونی داخل شونده، لینک های درونی خارج شونده، لینک های بیرونی خارج شونده، نمایش صفحه ی کش شده، نمایش موارد تکراری میباشد.
حتماً بخوانید: سئو امروزه دیگر یک انتخاب نیست، یک ضرورت است در این مقاله به نقش سئو در ارتقای کسب و کارهای دیجیتالی و افزایش درآمد کسب و کارهای دیجیتالی پرداختهایم.
سئو کارآمدترین ابزار دیجیتال مارکتینگ
به منوی اصلی باز میگردیم:
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره در زمینه خدمات سئو و انجام پروژه سئو سایت و تبلیغات و دیجیتال مارکتینگ با ما از طریق این شماره در ارتباط باشید:
شماره تماس کارشناسان دیجیتال مارکتینگ امپریال برند و وینت سئو: 02122057358
3. Duplicate Content (محتوای تکراری)
به طور کلی 3 نوع محتوا وجود دارد. محتوای تکراری، محتوای عادی و محتوای خاص
محتوایی که در بیش از یک صفحه از وبسایت نوشته شده باشد، محتوای تکراری نامیده میشود که میتواند دقیقاً تکراری یا تقریباً مشابه باشد. وقتی صفحات متعدد دارای محتوای یکسانی باشند، موتورهای جستجو مانند Google و Bing میتوانند سایت مورد نظر را جریمه کرده و یا نمایش آن سایت را در نتایج جستجوی مربوط به آن موضوع متوقف کنند. Siteliner در بررسی محتوای تکراری به جای ارزیابی یک صفحه در یک زمان، حداکثر 500 صفحه را در هر اسکن تجزیه و تحلیل میکند.
هنگامی که وارد بخش محتوای تکراری میشوید تمام مطالب تکراری به صورت جدول برای شما نشان داده میشود که در بالای جدول: آدرس صفحه، عنوان، کلمات منطبق، درصد انطباق، صفحات منطبق و قدرت صفحه درج شده است.
با کلیک بر روی هرکدام از لینک های URL، صفحه ای باز شده و سمت راست صفحه کادرهایی رنگی ملاحظه میشود که درون هرکدام از کادرها تعداد کلمات منطبق (تکراری) که با صفحه دوم مشترک است ذکر شده است و هرکدام از رنگ ها نشان دهنده انواع مختلف محتوا میباشد. به طور مثال رنگ طوسی در پایین صفحه، نشان دهنده ی محتوای رایج و عادی است. آیتمهایی مانند منوی سایت یا عبارات راهنما که معمولاً در بیشتر یا همه ی صفحات سایت شما نشان داده میشوند که این منوها و عبارات معمولاً به عنوان محتوای تکراری در نظر گرفته نمیشوند.
برای رفع این مشکل میتوانید محتوای تکراری را حذف کنید تا فقط در یکی از صفحات شما باشد یا محتوای صفحات مختلف را تغییر دهید تا مطمئن شوید هر صفحه منحصر بفرد بوده و محتوای مخصوص به خود دارد.
یادتان باشد محتوای تکراری و محتوای که یک یا چند تا از موارد زیر را داشته باشد به عنوان محتوای کپی شمرده میشود و بر هیچکسی پوشیده نیست که وجود محتوای تکراری چه صدمه ای به سئو میزند و سایت شما را چگونه از گردونه رقابت بر سر بهترین رتبه های گوگل کنار میزند.
مثال هایی از محتوای تکراری را باهم بررسی کنیم :
- عنوان صفحه تکراری
- عنوان نمایش در گوگل تکراری
- تکرار بیش از اندازه نزدیک تگ H1
- بدنه محتوای تکراری
- کپی برداری شده از یک سایت دیگر بدون رعایت قوانین کپی رایت و حتی ترجمه انگلیسی
- عدم رعایت کردن قوانین تولید محتوا در تولید محتوای دنباله دار و بخش بندی شده
با سایت لاینر میتوانید این صفحات داخلی را پیدا کنید و به رفع مواردی که منجر به تکراری بودن مطالب شده اند بپردازید .
در ضمن میتوانید با استفاده از تگ کانونیکال(CANONICAL) نیز این موضوع را حل نمایید. سایت لاینر مشخص میکند که کدام صفحات تا چه میزان و اندازه ای به هم شبیه هستند. در صورت نیاز به تمامی این محتواها، میتوانید آنها را با تگ کانونیکال به یکدیگر متصل نمایید.
حتما این مقاله را بخوانید: امروزه موجود لینکهای کانونیکال بسیار حائز اهمیت است، لینکهای کنولیکال به بهترین شکل به گوگل نشان میدهد که کدامیک از محتواهای شما و یا محصولات شما اصلی است و کدام محتوا ها و محصولات مشابه هستند که چارهای ندارید آن ها را نمایش دهید. مثلا فرض کنید یک لباس با کد مشخص دارید ولی با مدل یقه های متفاوت و قیمت هر کدام متفاوت است اگر میخواهید آنها را به صورت جداگانه معرفی کنید پس باید قواعد کانونیکال را بدانید.
کنونیکال تگ چیست و چرا مهم است؟
4. Broken Links (لینک های خراب)
در واقع لینک خراب یا شکسته، لینکی از سایت شماست که به یک صفحه ی بیمحتوا یا حذف شده ختم میشود و در صورتی که کاربران بر روی آن کلیک کنند با خطای 404 مواجه خواهند شد که میتواند نتیجه ی تغییر آدرس آن صفحه نیز باشد.
لینک های خراب میتوانند رتبه ی وبسایت شما را در موتور جستجوی گوگل پایین بیاورند و کیفیت تجربه کاربری را کاهش دهند.
Siteliner به طور سیستماتیک تمام لینک ها را در وبسایت شما بررسی میکند تا مطمئن شود تمام لینک ها درست عمل میکنند. این ابزار تعداد لینک های خراب در هر صفحه از وبسایت شما را نشان میدهد.
هنگامی که وارد قسمت لینک های خراب شوید، لیست این لینک ها را در جدولی مشاهده میکنید که در بالای جدول مواردی همچون: لینک صفحه، عنوان لینک های خراب خروجی، کل لینک ها، قدرت صفحه و لینک های ورودی درج شده است.
5. Skipped Pages (صفحات رد شده یا لحاظ نشده)
Siteliner لیستی از صفحاتی که از آن ها رد شده است را در یک جدول نشان میدهد که این جدول شامل دسته بندی های URL صفحه، علت رد شدن از آن صفحه، قدرت صفحه و لینک های ورودی میباشد.
علت رد شدن از صفحه می تواند به دلایل زیر باشد:
Canonical
گاهی اوقات وبسایت ها برای اینکه یک محتوا در بیشتر از یک URL در دسترس قرار بگیرد و بیشتر دیده شود، یک محتوا را در دو یا چند صفحه قرار می دهند. مثال:
http://siteliner.com/page.html & http://siteliner.com/page.html?user=john
Canonical Link Element (عنصر لینک کانونیکال) که یک عنصر HTML است، به مدیران وبسایت در حل مشکلات محتوای تکراری و بهینه سازی وبسایت کمک میکند.
وقتی این عنصر در بخش “head” کد html یک صفحه وب قرار می گیرد، به موتور جستجو اعلام می کند که این صفحه اصلی نیست بلکه تنها یک کپی برای انعطاف پذیری بیشتر این URL می باشد.
Siteliner صفحاتی را که عنصر لینک کانونیکال دارند را رد کرده و آن ها را در نظر نمیگیرد.
Meta Tag Redirection (تغییر مسیر متا تگ)
برخی از صفحات وب با قرار دادن دستورالعملی در منبع html آن صفحه، بازدیدکنندگان را به صفحه وب دیگری هدایت میکنند. Siteliner صفحاتی را که از این طریق به صفحه ی دیگری هدایت میشوند را نادیده میگیرد.
Frame Redirection (تغییر مسیر قالب)
بعضی از صفحات وب از طریق قرار دادن صفحه جدید در قالب html صفحه ی قدیمی بازدیدکنندگان را به صفحه ی دوم هدایت میکنند که Siteliner این صفحات را نادیده میگیرد.
Http Header Redirection
برخی از صفحات وب از طریق قرار دادن دستورالعملی در http header در منبع html صفحه، بازدیدکنندگان را به صفحه ی دیگری هدایت میکنند.
Disallowed by robots.txt (غیر مجاز توسط پروتکل robots.txt)
استاندارد حذف ربات که به عنوان پروتکل حذف ربات نیز شناخته میشود، توسط وبسایت ها برای ارتباط گرفتن با خزنده ها و سایر ربات های وب استفاده میشود. فایل robots.txt در سایت شما به موتورهای جستجو نشان میدهد که کدام صفحات را بازدید کرده و در صفحه ی نتایج جستجوی خود قرار دهند. Siteliner صفحاتی که در robots.txt غیر مجاز هستند را رد میکند. مگر اینکه در نسخه ی پیشرفته این گزینه را در صفحه ی Premium Scan لغو کنید.
Noindex in Robots Meta tag
در یک صفحه ی خاص ربات متا تگ میتواند مانند robots.txt به موتورهای جستجو در ایندکس کردن و قرار دادن آن صفحه در صفحات نتایج جستجوی خود کمک کند. Siteliner صفحاتی را که در ربات متاتگ خود “Noindex” دارند را در نظر نمیگیرد.
حتما این مقاله را بخوانید: یکی از مهمترین ابزارهای سئو ابزاری به نام MOZ میباشد که میتوانید با این ابزار به جز استفاده از آن در سئوی داخلی در بحث سئوی تکنیکال و سئوی خارجی نیز استفاده نمایید، در این مقاله در مورد یکی از مهمترین کاربردهای این ابزار در حوزه سئو میپردازیم، و آن چیزی نیست به جز تحلیل رقبا برای سئوی سایت، پس این محتوا را حتما مطالعه کنید:
آنالیز رقبا با یکی از بهترین ابزارهای سئو به نام MOZ
چه تفاوتی میان noindex و robots.txt وجود دارد؟
اگر بخواهید یک محتوا در نتایج جستجو قرار نگیرد، باید از noindex استفاده کنید ولی اگر بخواهید از خزیدن موتورهای جستجوی خود روی سرور خود جلوگیری کنید، باید از دستور عدم اجازه در فایل robots.txt استفاده کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره در زمینه سئو و انجام پروژه سئو سایت و تبلیغات و دیجیتال مارکتینگ با ما از طریق این شماره در ارتباط باشید:
شماره تماس کارشناسان دیجیتال مارکتینگ امپریال برند و وینت سئو: 02122057358
Nofollow Links in (لینک های ورودی “Nofollow”)
استفاده از لینک nofollow منفعتی برای صفحه ی ما و صفحه ی مقصد ندارد، رتبه ی صفحه را افزایش نمیدهد و به قرارگیری صفحه در SERP کمکی نمیکند. اگر همه ی لینک های داخل وبسایت شما که به یک صفحه ی خاص میرسند دارای ویژگی nofollow باشند، Siteliner آن صفحه را رد میکند، مگر اینکه در نسخه ی پیشرفته در صفحه ی Premium Scan این گزینه را لغو کنید.
Errors (خطاها)
گاهی اوقات Siteliner برای یک پیج درخواستی ارسال میکند اما سرور وب خطاهایی مانند “404 یافت نشد” یا “500 خطای داخلی سرور” میفرستد. Siteliner این صفحات را نادیده میگیرد. Siteliner مانند اکثر موتورهای جستجو در سایت شما میخزد و به نظر میرسد صفحاتی که توسط این ابزار نادیده گرفته میشوند، توسط موتورهای جستجو نیز رد میشوند، که برای حل این مشکل میتوانید در قسمت های robots.txt، متا تگ ها، تغییر مسیرها و غیره که در قسمت “Skipped Pages” ذکر شده را تغییر دهید و بهبود بخشید.
6. Related Domains (دامنه های مرتبط)
پس از وارد کردن URL وبسایت خود در Siteliner، زیر دامنه های دیگری نیز به شما نشان میدهد مثلاً اگر شما: http://en.wikipedia.org/ (ویکی پدیای انگلیسی) را وارد کردهاید، علاوه بر آن زیر دامنه های مربوط به آن را مانند http://aa.wikipedia.org/ و http://ab.wikipedia.org (ویکی پدیا به زبان های دیگر) را نمایش خواهد داد.
اسکن تمام زیر دامنه های موجود در سایت خود میتواند مهم و مفید باشد. با کلیک بر روی یکی از لینک های داخل جدول یک اسکن جدید برای آن زیر دامنه انجام میشود و در صورتی که قبلاً آن را اسکن کرده باشید نتایج قبلی را به شما نشان خواهد داد.
Siteliner ممکن است مدلی مشابه با URL که وارد کردهاید به شما نشان دهد. مثلاً اگر شما http://siteliner.com را وارد کردهاید، دامنه ی مرتبط با آن یعنی http://www.siteliner.com را نیز نمایش خواهد داد. این مدل URL ها مشابه و بسیار به یکدیگر نزدیک هستند ولی برای موتورهای جستجو ممکن است متفاوت به نظر برسند.
Downloads (دانلودها)
ابزار Siteliner تعدادی گزینه ی دانلود را به کاربران ارائه میدهد
Site Report (گزارش سایت)
گزارش کاملی از سایت که شامل تمام ستون های اصلی موجود برای هر صفحه در نتایج سایت است (با فرمت CSV)
Current Table (جدول فعلی)
فقط جدولی که روی صفحه ی نمایش شماست (با فرمت CSV)
XML Sitemap (نقشه سایت XML)
یک نقشه ی سایت استاندارد که برای ارائه ی اطلاعات اضافی به موتورهای جستجو میباشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره در زمینه سئو و انجام پروژه سئو سایت و تبلیغات و دیجیتال مارکتینگ با ما از طریق این شماره در ارتباط باشید:
شماره تماس کارشناسان دیجیتال مارکتینگ امپریال برند و وینت سئو: 02122057358
نتیجه گیری
با توجه به توضیحاتی که راجب این ابزار خدمتتان گفتیم به جرئت میتوان گفت این ابزار کارآمدترین ابزار رایگان سئو برای سنجش سئوی داخلی و افزایش سرعت سایت میباشد که با اطلاعات کاملی که از مشکلات سایت به ما میدهد، باعث میشود با رفع این مشکلات رتبه سایت در گوگل افزایش یابد.