معرفی 10 تا از بهترین صفحه ساز های وردپرس

اشتراک گذاری در :
معرفی بهترین صفحه ساز های دنیا
فهرست محتوا

برای شروع، ما برخی از مفاهیم و مزایا و ارزش های صفحه ساز ها در طراحی سایت را برای شما بیان می‌کنیم. صفحه ساز چیست؟ بهترین صفحه ساز کدام است و چرا مفید است؟بهترین افزونه صفحه ساز وردپرس کدام است؟
ابتدا فکر می‌کنیم که بررسی برخی از مفاهیم پایه مثل مزایا و ارزش استفاده از یک صفحه‌ساز، مفید و کارآمد است زیرا طراحی سایت و سئوی سایت دو امر مهم هستند که در ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر قرار دارند. بیایید در ابتدا به شما بگویم که صفحه ساز چیست؟

صفحه‌ساز چیست؟

صفحه‌ساز (Page Builder) یک ابزار یا افزونه نرم‌ افزاری است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا بدون نیاز به دانش برنامه‌نویسی، صفحات وب‌سایت را طراحی و ایجاد کنند. این کار عمدتاً از طریق استفاده از قالب‌های آماده انجام می‌شود و بیشتر اوقات، یک صفحه‌ساز به صورت یک افزونه قابل نصب در دسترس است.

در گذشته، صفحه‌سازها مستقیماً در تم‌ها تعبیه می‌شدند، به خصوص آن‌هایی که در پلتفرم Themeforest عرضه می‌شدند. بیشتر این تم‌ها با صفحه‌ساز WPBakery همراه بودند (که هنوز هم این‌گونه است). امروزه، روند این است که آن‌ها را به صورت مستقل خریداری کرده و برای سفارشی ‌سازی تم دلخواه خود استفاده کنید. هرچند، همانطور که خواهید دید، برخی از صفحه‌سازها نیز تم خود را دارند (مانند Divi).

صفحه‌سازهای مختلفی از جمله وردپرس، جوملا، دروپال، مجنتو و بسیاری دیگر در دسترس هستند، اما وردپرس به عنوان محبوب‌ترین صفحه‌ساز شناخته می‌شود، اما چرا؟ در ادامه خواهیم فهمید دلیل محبوبیت وردپرس چیست.

صفحه ساز وردپرس چیست؟

صفحه ساز وردپرس یک CMS است که به شما این امکان را می‌دهد تا بدون نیاز به دانش کدنویسی، طرح‌بندی وب‌سایت خود را ایجاد، ویرایش و تنظیم کنید. وردپرس ایجاد یک سایت حرفه‌ای را ساده و انعطاف‌پذیر می‌کند و به هر کسی امکان می‌دهد به‌ راحتی سایت خود را طراحی کند. پیش از این، طراحی یک سایت در وردپرس نیازمند مهارت‌های کدنویسی یا صبر زیاد برای تنظیم دقیق بود، اما با صفحه ساز ها، اکنون می‌توانید به‌راحتی کل سایت خود را طراحی و شخصی‌سازی کنید.

با استفاده از صفحه ساز وردپرس، یک رابط کاربری تعاملی‌ و کاربرپسندتر دریافت می‌کنید. شما می‌توانید عناصری مانند تصاویر، متن و دکمه‌ها را با کشیدن و رها کردن در جای دلخواه خود قرار دهید. این قابلیت به شما این امکان را می‌دهد که تغییرات خود را در همان زمان ببینید و فرآیند طراحی سریع‌تر و بصری‌تر شود. سازنده‌های صفحه محبوب مانند 10Web ویژگی‌های قدرتمندی ارائه می‌دهند که حتی برای مبتدیان هم استفاده از آن‌ها آسان است.

چه هدف شما تغییر ظاهر کلی سایت باشد چه ایجاد تغییرات کوچک در بخش‌های خاص، صفحه ساز وردپرس به شما کمک می‌کند. این ابزار کنترل و خلاقیتی را فراهم می‌کند که به‌راحتی با روش‌های دیگر قابل رقابت نیست. سادگی در فرآیند طراحی سایت به شما این امکان را می‌دهد که بیشتر بر روی تولید محتوا تمرکز کنید و کمتر درگیر جزئیات فنی شوید.

ارائه خدمات دیجیتال مارکتینگ آژانس دیجیتال مارکتینگ وینت و اجرای کمپین های تبلیغاتی

ویژگی‌های اصلی که بهترین صفحه ساز های وردپرس دارند

در حالی که هر صفحه‌ساز ویژگی‌های خاص خود را دارد، همه آن‌ها به طور کلی بر اساس اصول مشابهی کار می‌کنند.
به همین دلیل در بیشتر آن‌ها ویژگی‌های مشترک زیر را خواهید یافت.

  • نیاز نداشتن به دانش فنی کدنویسی برای استفاده
  • استفاده از قابلیت کشیدن و رها کردن برای جابجایی عناصر در صفحات
  • وجود قالب‌های آماده که با یک کلیک فعال می‌شوند تا از صفر شروع نکنید
  • سازگاری با اکثر تم‌های موجود در بازار، چه رایگان و چه پولی
  • شما می‌توانید محتوای سایت خود را به صورت مستقیم از همان صفحه‌ای که بازدیدکنندگان می‌بینند ویرایش کنید و تغییرات را در همان لحظه مشاهده کنید.

در سال‌های اخیر، صفحه‌سازها به یاوری بزرگ برای مبتدیان تبدیل شدند. با استفاده از یک صفحه‌ساز، شما می‌توانید کنترل کامل بر روی هر عنصر از صفحه خود (به جز هدر و فوتر، که البته به نسخه رایگان یا حرفه‌ای افزونه مورد استفاده بستگی دارد) و طراحی کلی آن داشته باشید.
این یک پیشرفت بزرگ است و به همین دلیل صفحه‌ ساز ها در چند سال اخیر بسیار محبوب شدند.

پیش از اینکه صفحه‌سازها در دسترس باشند، طراحی سایت شما عمدتاً به تم شما وابسته بود. اما به محض اینکه می‌خواستید کمی فراتر بروید و برای شخصی سازی و ایجاد تغییرات یا  خروج از مسیر معمول، داشتن دانش HTML و CSS ضروری بود.

در نتیجه، مبتدیان به سرعت محدود می‌شدند و نمی‌توانستند کاری از پیش ببرند و از میدان خارج می‌شدند. ولی به لطف صفحه‌سازها، تقریباً همه موانع برداشته شد و همه چیز آسان‌تر و مهم‌تر از آن، بسیار سریع‌تر انجام می‌شود.

تا اینجا فهمیدیم که صفحه ساز چیست و با صفحه ساز وردپرس آشنا شدیم حال بیایید بهترین افزونه های وردپرس را بررسی و نقاط قوت و ضعفشان را به شما بگوییم.

 

صفحه ساز های وردپر س چه ویژگی هایی دارند؟

بهترین صفحه سازهای وردپرس

در اینجا لیستی از 10 صفحه‌ساز برتر برای وردپرس آمده است.

  •  Elementor
  • Divi Builder
  • Beaver Builder
  •  Brizy
  • Oxygen Builder
  •  Live Composer
  • Thrive Architect
  • Page Builder by SiteOrigin
  •  WPBakery Page Builder
  • Visual Composer Website Builder

برای اطلاعات بیشتر شما عزیزان عناصری را در ادامه بیان نمودیم که از ویژگی های مهم هر صفحه ساز هستند و توجه به آنها ضروری است:

  • سهولت استفاده
  • تعداد قالب/ ماژول ها
  • قابلیت سفارشی سازی

ما همچنین به شما می‌گوییم که چه چیزهایی را در هر کدام از این صفحه ساز ها دوست داشتیم، و هر کدام برای چه کسانی مناسب هستند.

جدول مقایسه‌ای افزونه های وردپرس 

افزونه وردپرس سرعت لود (Performance) قیمت (Cost) توسعه‌پذیری (Scalability) اکستنشن‌ها (Extensions/Add-ons) سینک شدن با YOAST و Rank Math

 Elementor

متوسط (وابسته به تم‌ها و بهینه‌سازی) رایگان (نسخه Pro با ویژگی‌های بیشتر پولی است) بالا (مناسب برای طراحی پیچیده) بسیار زیاد (بیش از 80 افزونه و ویجت مختلف)  پشتیبانی کامل از هر دو

Divi Builder

متوسط (نیاز به بهینه‌سازی دقیق) پولی (یک بار خرید یا اشتراک سالانه) بالا (پشتیبانی از قالب‌های پیچیده) زیاد (کتابخانه بزرگی از ماژول‌ها و قالب‌ها) پشتیبانی کامل از هر دو

Beaver Builder

بسیار خوب (نسبت به افزونه‌های مشابه سبک‌تر) رایگان (نسخه Pro پولی است) بالا (مناسب برای پروژه‌های بزرگ) متوسط (تعداد مناسب از افزونه‌ها) پشتیبانی از هر دو
 Brizy خوب (سبک‌تر نسبت به سایر افزونه‌ها) رایگان (نسخه Pro پولی است) متوسط تا بالا محدود (افزونه‌ها کمتر از Elementor و Divi) پشتیبانی از هر دو

Oxygen Builder

بسیار خوب (بهینه‌سازی عالی برای سرعت) پولی (یک بار خرید) بسیار بالا (کنترل کامل بر طراحی) محدود (تمرکز بر بهینه‌سازی کد و طراحی) سازگار با هر دو

 Live Composer

خوب (با افزونه‌های کم، بهینه‌تر است) رایگان (با افزونه‌های پولی) متوسط (برای پروژه‌های متوسط مناسب) محدود (افزونه‌های کمتری نسبت به رقبا دارد) سازگار با افزونه‌های سئو

Thrive Architect

متوسط (بسته به استفاده از ویژگی‌ها و ابزارها) پولی (یک بار خرید یا اشتراک) بالا (مناسب برای بازاریابی و لندینگ پیج) زیاد (مخصوص بازاریابی و تبدیل‌ها) پشتیبانی کامل از هر دو

Page Builder by SiteOrigin

بسیار خوب (سبک و سریع) رایگان (نسخه Pro با ویژگی‌های بیشتر پولی است) متوسط (برای پروژه‌های ساده مناسب است) محدود (افزونه‌های کمتر نسبت به سایر افزونه‌ها) پشتیبانی از هر دو

 WPBakery Page Builder

متوسط (نسبتاً سنگین با استفاده از ویجت‌های زیاد) پولی (یک بار خرید) بالا (مناسب برای طراحی پیچیده) زیاد (پشتیبانی از افزونه‌های متعدد) پشتیبانی کامل از هر دو

Visual Composer Website Builder

متوسط تا خوب (نیاز به بهینه‌سازی) رایگان (نسخه Pro با ویژگی‌های بیشتر پولی است) بالا (برای پروژه‌های پیچیده مناسب است) زیاد (کتابخانه بزرگ از ویجت‌ها و اکستنشن‌ها) پشتیبانی از هر دو

افزونه Elementor فراتر از یک صفحه‌ساز

  • Elementor بی‌شک شماره یک صفحه‌ساز های موجود در بازار است.
  • این افزونه بیش از 10 میلیون نصب فعال در فهرست رسمی وردپرس دارد، رقمی که تنها با چند افزونه دیگر مانند Contact Form 7 و Yoast SEO مشترک است.
  • رشد Elementor بسیار سرسام‌آور است. فقط تصور کنید، زمانی که در ماه مه 2018 آزمایش خود را به آن اختصاص دادیم، تنها 700,000 نصب فعال داشت.
  • تنها سه ماه طول کشید تا تعداد نصب‌های فعال از 4 میلیون به 5 میلیون برسد.
  • بر اساس آمار گزارش شده، بیش از 11 میلیون سایت از Elementor استفاده می‌کنند.

در واقع، سؤال امروز این است که بدانیم Elementor تا کجا پیش خواهد رفت.

صفحه ساز المنتور چه امکاناتی دارد؟آیا المنتور بهترین صفحه ساز وردپرس است؟

کار با Elementor، ساده است و می‌توانید تقریباً هر چیزی که به ذهن‌تان می‌رسد را بدون نیاز به یک خط کدنویسی انجام دهید.
شروع کار المنتور با یک رابط کاربری تمیز، بدون پیچیدگی و آسان است. هنگام ویرایش محتوا، صفحه به دو بخش تقسیم می‌شود:

  1. ستون سمت چپ حاوی ویجت‌ها و ابزارک هاست، یعنی ماژول‌های محتوای آماده (مثل تصویر، متن، ویدیو و غیره).
  2. قسمت سمت راست مربوط به رابط قابل مشاهده صفحه شماست، یعنی چیزی که بازدیدکنندگان شما هنگام مرور سایتتان می‌بینند.
    در واقع شما برای اضافه کردن یک ابزارک آن را از سمت چپ کشیده و در جای دلخواه در سمت راست رها می‌کنید.

با Elementor، ویرایش محتوا به صورت بلادرنگ انجام می‌شود و شما بلافاصله تغییرات خود را می‌بینید (مثل وقتی که یک عنوان را تغییر می‌دهید).

قالب‌ها و ویجت‌های المنتور

نسخه رایگان، Elementor حدود سی ویجت به شما ارائه می‌دهد و همه ماژول‌های پایه قابل استفاده هستند.(عنوان، تصویر، ویدیو، دکمه، آیکون و غیره).
نسخه Pro این افزونه حدود پنجاه ویجت پیشرفته‌تر (دکمه‌های اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی، نمونه کار، اسلایدر، جداول قیمت و غیره) و همچنین ویجت‌های اختصاصی WooCommerce (مجموعاً 24 ویجت) را اضافه می‌کند.

در نسخه رایگان، حدود 40 قالب صفحه و بلوک‌های آماده (که برای ایجاد صفحه FAQ بسیار مفید است) پیدا خواهید کرد.
این یک تأثیر اولیه خوب ایجاد می‌کند، اما نسخه Pro بسیار فراتر از نسخه رایگان می‌رود. باور کنید، همه چیزهایی که نیاز دارید را در این نسخه خواهید داشت.
نسخه پولی دارای بیش از 300 بلوک و قالب در یک کتابخانه غنی با چیدمان‌های مختلف است.
بطور طبیعی، شما همچنین می‌توانید قالب‌های خود را ایجاد کرده و برای استفاده‌ در آینده ذخیره کنید.

بسته به صفحه‌سازی که استفاده می‌کنید، قالب‌ها و ویجت‌ها ممکن است نام‌های مختلفی داشته باشند. این نام‌گذاری‌ها در Elementor به عنوان نام عمومی استفاده می‌شوند، اما Divi از اصطلاح “ماژول‌ها” برای اشاره به آنچه که Elementor ویجت می‌نامد، استفاده می‌کند. یک مثال دیگر: Page Builder by SiteOrigin از اصطلاح “طرح‌ها” برای توصیف آنچه که Elementor قالب می‌نامد، استفاده می‌کند. به طور خلاصه، در این بررسی با نام‌های مختلف مواجه خواهید شد، که این امر طبیعی است.

 

خدمات سئو و بهینه سازی سایت در آژانس دیجیتال مارکتینگ وینت

 

در نهایت، Elementor Pro به شما امکان می‌دهد که کل سایت خود را (از هدر تا فوتر، شامل محتوا) و همچنین عناصر فروشگاه WooCommerce خود را ویرایش کنید.
بیشتر صفحه‌سازها فقط به شما اجازه می‌دهند که بر روی محتوا کنترل داشته باشید. ویرایش هدر و فوتر معمولاً یک گزینه است که در نسخه Pro افزونه موردنظر است.

افزونه صفحه ساز Divi Builder

Divi یک صفحه‌ساز برای وردپرس است که توسط Elegant Themes ایجاد شده است. Divi در سال ۲۰۱۳ توسط فروشگاه Elegant Themes راه‌اندازی شد و در ابتدا به عنوان صفحه‌ساز برتر در بازار شناخته می‌شد… تا اینکه Elementor از آن پیشی گرفت.

Divi همچنین یک صفحه‌ساز با ویژگی‌های منحصر به فرد خود است. این ابزار سه ویژگی را در یک جا ترکیب می‌کند: به طبع، یک صفحه‌ساز است، اما یک قالب و یک سازنده قالب هم محسوب می‌شود. Divi مانند المنتور به شما امکان می‌دهد تا هم محتوای بدنه صفحات را ویرایش کنید و هم هدر و فوتر.

در نهایت، به یاد داشته باشید که شما Divi را در فهرست رسمی وردپرس نخواهید یافت. این صفحه ساز تنها در نسخه پرمیوم موجود است. تقریباً ۹۰۰,۰۰۰ کاربر آن را در حال حاضر به خود اختصاص داده‌اند.

صفحه ساز Divi چه امکاناتی در اختیار ما قرار میدهد؟

سهولت استفاده از افزونه Divi

Divi یک صفحه‌ساز جامع با امکانات فراوان است که باعث پیچیدگی آن شده و به همین دلیل زمانی برای یادگیری نیاز دارد.
این فرآیند به خودی خود پیچیده نیست، اما تعداد گزینه‌های زیاد در این نسخه موجب می‌شود که یادگیری این صفحه‌ساز مثلا نسبت به صفحه ساز Elementor، سخت تر باشد.

از نظر علمی هم، هیچ چیز خیلی شگفت‌آوری وجود ندارد. Divi بر روی همان اصولی که بسیاری از رقبایش کار می‌کنند، عمل می‌کند.

Divi Page Builder بین کاربران خود محبوب است. این صفحه ساز پنل کناری ثابتی در صفحه برای ویرایش ندارد. اگر هیچ چیز را لمس نکنید، صفحه را مانند آنچه که بر روی صفحه بازدیدکنندگان خود می‌بینند، مشاهده خواهید کرد. شما می‌توانید با حرکت ماوس بر روی یک عنصر، ویرایش را شروع کنید.
این به طور کلی مفید است، با این حال برخی محدودیت‌ها هم وجود دارد. به عنوان مثال، دکمه ذخیره صفحه کمی پنهان است.

قالب‌های ارائه شده توسط Divi

  • مانندElementor افزونه Divi به شما امکان می‌دهد تا کنترل تقریباً کاملی بر روی طراحی صفحه خود داشته باشید.
  • امکان ارائه لیست کاملی از تمام انتخاب‌ها وجود ندارد، اما می‌توانید با اضافه کردن انیمیشن، سایه، گرادیانت، جداکننده بین بخش‌ها، فیلتر و غیره، به سفارشی‌سازی بپردازید.
  • Divi حتی به شما امکان می‌دهد که سبکی را که بر روی یک عنصر اعمال کرده‌اید را از یک عنصر دیگر کپی و به در آن پیست کنید.
  • در زمینه بازاریابی، Divi همانند Elementor، فرم‌ساز خود را ارائه می‌دهد. Divi به شما این امکان را می‌دهد که مجوزهای دسترسی را تنظیم کنید تا بتوانید دسترسی کاربران به بخش‌های مختلف سایت را محدود کنید. این قابلیت مخصوصاً برای وب‌سایت‌هایی با چندین کاربر، نیاز به مدیریت دسترسی‌ها دارند، مفید است.

معایب صفحه ساز Divi

  • رابط پشتی Divi به‌طور کلی نیاز به یادگیری و سازگاری دارد و ممکن است در ابتدا کمی پیچیده به نظر برسد. با این حال، شما مجبور نیستید به طور کامل از رابط پشتی Divi استفاده کنید، زیرا این افزونه گزینه‌های دیگری برای طراحی و مدیریت سایت فراهم می‌کند.
  • زمانی که آن را غیرفعال می‌کنید، بسیاری از کد‌های کوتاه به جا می‌ماند، هرچند که پلاگین‌هایی مانند Shortcode Cleaner یا Bye Bye Divi این مشکل را حل می‌کنند.

افزونه صفحه ساز Beaver Builder

بیور بیلدر، یک سازنده صفحه برای وردپرس است که در بین حرفه‌ای‌های وردپرس شهرت بسیاری دارد.
از سال 2014 در دنیای وردپرس حضور دارد و می‌توان آن را یک ابزار پایدار دانست. هرچند که نسخه رایگان آن جذابیت خود از دست داده است و در چند سال اخیر صد هزار کاربر را از دست داده است، نسخه پرو آن بسیار جامع بوده و دارای بسیاری از ویژگی‌هاست.

صفحه ساز Beaver Builder چیست و چه امکاناتی دارد؟

استفاده آسان از بیور بیلدر

بیور بیلدر یکی از ساده‌ترین سازنده‌های صفحه برای یادگیری است. مانند اکثر رقبای خود، بر اساس اصل کشیدن و رها کردن کار می‌کند و شما ماژول یا قالب مورد نظر خود را مستقیماً به صفحه اضافه می‌کنید.
تمام تغییرات شما به صورت زنده و در همان لحظه قابل مشاهده هستند، به لطف رابط کاربری WYSIWYG (آنچه که می‌بینید، همان است که دریافت می‌کنید).

این کار به همان شکلی که در المنتور کار می‌کند. شما یک نوار کناری دارید که حاوی ماژول‌ها و قالب‌هاست (می‌توانید آن را به صورت دستی جابجا کنید)، و می‌توانید محتوا را مستقیماً در صفحه ویرایش کنید.
بیور بیلدر، مانند المنتور، تنها می‌تواند در جلوی تصویر استفاده شود. نمی‌توانید از آن در رابط کاربری مدیریتی وب‌سایت خود (بک-اند)، مانند دیوی بیلدر یا WPBakery Page Builder، استفاده کنید.

قالب‌ها و ماژول‌های بیور بیلدر

نسخه رایگان فقط 9 ماژول ارائه می‌دهد: صدا، عکس، ویدئو، HTML، ویرایشگر متن، نوار کناری، دکمه، عنوان، و آیکون. و اینها بسیار محدود هستند و بیشتر برای کسب آشنایی با این صفحه ساز استفاده می‌شود و اگر به اندازه کافی به این صفحه ساز علاقه‌مند باشید، نسخه پرمیوم را که جامع‌تر است،خریداری می‌کنید.

آیا می‌خواهید مرز آن را تغییر دهید یا سایه اضافه کنید؟ شما باید یک کلاس CSS (که می‌توانید از طریق ویرایشگر بیور بیلدر انجام دهید) اضافه کنید و یک قطعه کد برای دستیابی به هدفتان درج کنید.

ما همچنین به یاد داریم که این صفحه‌ساز از زمان انتشار آزمایشی که به آن اختصاص دادیم، هیچ ماژول یا قالب جدیدی در نسخه رایگان ارائه نداده است.
اگر نمی‌دانید که چگونه برنامه نویسی کنید و واقعاً می‌خواهید از بیور بیلدر استفاده کنید، حتماً باید از افزونه‌های اضافی استفاده کنید.
این صفحه سازقوی و ثابت برای 6 سال در بازار بوده و به طور منظم به روزرسانی می‌شود.

در نسخه پرمیوم خود، بیور بیلدر یک قالب داخلی را ارائه می‌دهد که به شما اجازه می‌دهد که تمام وب‌سایت خود را (سربرگ، محتوا و پاورقی) ویرایش کنید.
بیور تمر، یک افزونه بسیار قدرتمند است که به شما اجازه می‌دهد تا سربرگ‌ها و پاورقی خود راطراحی کنید.
وقتی بیور بیلدر را غیرفعال می‌کنید هیچ shortcode یا علامت کوتاهی را پشت خود نمی‌گذارد.

معایب بیور بیلدر

  • محدودیت‌های زیاد نسخه رایگان که فقط تعداد محدودی از ماژول‌ها و قالب‌های صفحه (حدود ده تا) ارائه می‌دهد.
  • کمبود سفارش‌پذیری ماژول‌ها.
  • تعداد ماژول ها وقالب های آن از رقبا کمتر است.

افزونه صفحه ساز Brizy

بریزی یک صفحه‌ساز است که توسط خالقان فروشگاه قالب پرمیوم ThemeFuse راه‌اندازی شده است. در کل، تخصصی‌هایی که از سال ۲۰۰۹ در این حوزه فعالیت دارند و ادعا می‌کنند که تقریباً یک میلیون مشتری در سراسر جهان دارند. اگرچه بریزی تعداد نصب‌های فعال مقداری کمتری نسبت به برخی رقبا دارد، اما هنوز هم دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است.

بریزی یک صفحه‌ساز است که بر روی سادگی و وضوح تمرکز دارد. بیشتر تنظیمات به گونه‌ای طراحی شده‌اند که کار را برای کاربر آسان می‌کنند و همه چیز در جلوی دید انجام می‌شود. پس، همه چیز به صورت آنلاین مستقیماً اتفاق می‌افتد، بدون هیچ نوار کناری، مانند دیوی.

امکانات صفحه ساز Brizy چیست؟

بریزی هم مانند بسیاری از صفحه‌سازها کار می‌کندو دو ساختار اصلی دارد: ردیف‌ها و ستون‌ها.
سپس می‌توانید ماژول‌های آماده‌ای داخل آنها اضافه کنید که عناصر نامیده می‌شوند (مانند متن، تصاویر، فرم‌ها و غیره). اینها می‌توانند توسط کشیدن و رها کردن، بدون هیچ تاخیری، به ساختار سایت اضافه شوند.

بریزی حدود صد قالب، با چیدمان‌ها آماده، را ارائه می‌دهد که به حدود بیست دسته (کسب و کار، سفر، نمونه‌کار، ورزش، و غیره) تقسیم شده‌اند. توجه داشته باشید که نسخه رایگان حدود بیست چیدمان را ارائه می‌دهد.

افزونه صفحه‌ساز Oxygen

Oxygen Builder یکمی در مقایسه با سایر گزینه‌های بهترین صفحه‌سازها متفاوت است.
استفاده صحیح از Oxygen Builder به دلیل نیاز به دانش فنی بیشتر آن متفاوت است. شما باید حداقل از کد (HTML و CSS) آگاهی داشته باشید تا از آن بهره‌مند شوید.
در دومین جا، Oxygen Builder از قالب فعال شما برای تغییر در طراحی سایت استفاده نمی‌کند. Oxygen Builder قادر است بدون استفاده از آن خودش را مدیریت کند.
همانطور که خواهید دید، این صفحه‌ساز نکات جالب دیگری نیز برای شما دارد.

Oxygen Builder چه تفاوتی با سایر صفحه ساز ها دارد؟

بیایید با واقعیت روبرو شویم، Oxygen Builder یک صفحه‌ساز نسبتاً پیچیده است که برای عادت به آن باید مدتی را با این ابزار کار کنید.
رابط کاربری آن به ابزار طراحی وب Sketch نزدیک است.

مانند بیشتر صفحه سازها، ویرایشگر آن به دو قسمت تقسیم می‌شود:

  • ستون سمت چپ به شما اجازه می‌دهد تا عناصر را با کشیدن و رها کردن اضافه کنید.
  • سمت راست بخش قابل مشاهده سایت شما است که می‌توانید آن را آنلاین ویرایش کنید.

Oxygen Builder ویژگی‌های قابل توجهی در مدیریت طراحی خود دارد:
شما می‌توانید عناصر خود را به صورت افقی به هم تراز کنید بدون اینکه نیاز به ایجاد ستون‌ها باشد.
شما می‌توانید فضاها و تراز بین عناصر درون یک ظرف را به صورت دستی تغییر دهید بدون اینکه ارزش‌های حاشیه را تغییر دهید.

علاوه بر این، Oxygen Builder کلاس‌های CSS را خوب مدیریت می‌کند: می‌تواند تغییری که در یک کلاس CSS انجام داده‌اید (مانند تغییر رنگ) را بر روی تمام صفحه اعمال کند. این کار شما را از ویرایش هر کلاس به صورت جداگانه بازمی‌دارد.

افزونه صفحه ساز Live Composer

این صفحه ساز بیشتر ویژگی‌های خود را به صورت رایگان ارائه می‌دهد.
Live Composer حدود ده سال است که وجود دارد، اما با گذشت زمان در بازار سهم خود را از دست داده است و دچار مشکل شده است تا در میان صفحه سازهای بزرگ مانند Elementor یا Divi Builder جایی برای خود پیدا کند.

صفحه ساز Live Composer چیست و چه کمکی بما می‌کند؟

آیا هنوز هم می‌تواند خودش را اثبات کند؟ ما به شما خلاصه‌ای از ویژگی های آن را ارائه خواهیم داد تا بتوانید خودتان بررسی کنید.

سادگی استفاده از Live Composer

کار با Live Composer خیلی آسان نیست و پس از فعالسازی، داشبورد شما، پر از انواع پست‌های سفارشی است و شما واقعاً نمی‌دانید از کجا شروع کنید.

همچنین، رابط کاربری آن با رنگ‌های شاد به نظر قدیمی می‌آید.
برای استفاده از آن، بیشتر گزینه‌ها در یک نوار ابزار در پایین صفحه شما قرار دارند. این نوار ابزار به شما دسترسی به ماژول‌ها و قالب‌های ایجاد شده را می‌دهد، اما نمی‌توانید آن را جابجا کنید.
شخصاً فکر می‌کنم که نوار ابزار در یک ستون، در سمت راست یا چپ بهتر است.
خوشبختانه، ویرایش از طریق کشیدن و رها کردن و به صورت آنلاین انجام می‌شود.

لازم به ذکر است که اگر به دنبال قالب‌های آماده برای استفاده هستید، در این صفحه ساز چیزی پیدا نخواهید کرد. Live Composer هیچ قالبی آماده ای ارائه نمی‌دهد، در واقع تعداد کمی قالب بسیار ابتدایی ارائه می‌دهد، اما هیچ ردی از قالب‌های آماده در آن نمی‌بینید.
این کمی محدودیت ایجاد می‌کند، اگرچه می‌توانید با استفاده از ماژول‌ها و انواع پست‌های سفارشی صفحه‌های خود را ایجاد کرده.

Live Composer حدود ۴۰ ماژول ارائه می‌دهد که بیشتر از میانگین تعداد ارائه شده توسط سایر صفحه‌سازها است.

Live Composer گزینه‌های سفارشی‌سازی کلاسیک (مانند حاشیه‌ها، اندازه قلم، ارتفاع متن، سایه‌ها و غیره) را ارائه می‌دهد و همه چیز را که نیاز دارید فراهم می‌کند.
اما استفاده از آن‌ها پیچیده‌تر است. طرح کلی خیلی روشن نیست و شما نمی‌توانید عرض یک ماژول را به صورت دستی با کشیدن یا بزرگ کردن آن تغییر دهید.

نقاط منفی Live Composer

  • Live Composer اجازه این را نمی‌دهد که سربرگ و پاورقی خود را سفارشی‌سازی کنید، به جز با یکی از دو تم داخلی خود.
  • فرآیند ویرایش از تناقض هایی برخودار است.
  • کمبود قالب‌های صفحه.
  • یک صفحه‌ساز که در هر جنبه از رقابت دارای کمبود هایی است.

این صفحه‌ساز اصولاً برای تکنسین‌های با تجربه‌کاری و توسعه‌دهندگان مناسب است، به ویژه نیاز است دانش خوبی از چگونگی کار با انواع پست‌های سفارشی داشته باشید تا موثر باشد. به طور کلی، به دلیل محدودیت‌های آن، ما توصیه نمی‌کنیم از آن استفاده کنید.

افزونه صفحه ساز Thrive Architect

این صفحه‌ساز به طور خاص برای بازاریابان طراحی شده است که می‌خواهند فروش خود را بدون نیاز به دانش فنی افزایش دهند.
برای استفاده از Thrive Architect، نیازی به دانش کدنویسی ندارید. گزینه‌های آن بسیار فراوان هستند، همانطور که در ادامه خواهید دید.

صفحه ساز Thrive Architect چیست و چه امکاناتی دارد؟

همانطور که طراحان Thrive Architect اعلام کرده‌اند، محصول آن‌ها به این منظور طراحی شده است: “تا سریع‌ترین حالت ممکن برای استفاده امکان پذیر باشد.”
پس باید این مزیت را به جان بخرید، حتی اگر مجبور باشید کمی سختی یادگیری را به علت تعداد زیاد گزینه‌های ارائه شده بپذیرید.

  • رابط ویرایش بسیار لذت‌بخش، مدرن و بسیار شبیه به Elementor است. عناصر در ستون چپ نمایش داده می‌شوند و شما می‌توانید آن‌ها را با کشیدن و رها کردن به صفحه خود اضافه کنید.
  • Thrive Architect به شما آزادی تقریباً نامحدودی برای سفارشی‌سازی عناصرتان می‌دهد. به عنوان مثال، شما می‌توانید: ستون‌های خود را به صورت دستی تغییر اندازه دهید.
  • پاسخگویی وب‌سایت خود را با انتخاب پنهان کردن برخی از عناصر وابسته به نوع دستگاه مورد استفاده (کامپیوتر، تلفن همراه یا تبلت) مدیریت کنید.
  • انیمیشن‌های پویا اضافه کنید.

یکی از مزایای این صفحه ساز این است که به طور مداوم در حال تحول است و به طور مکرر الگوها و عناصر محتوای جدیدی اضافه می‌کند. اما یادگیری  آن کمی سخت است و برای دست آوردن دید جامع از ویژگی‌های بسیار در این صفحه ساز و سپس مسلط شدن بر روی آنها زمان لازم است.

اگر بخواهید یک استراتژی بازاریابی جهانی را با هدف چند برابر کردن تبدیل‌ها و افزایش فروش در سایت خود پیاده کنید، Thrive Architect برای شما ایده‌آل خواهد بود. با این حال، توجه داشته باشید که برای بهره‌برداری کامل از آن، نیاز است که از سایر ابزارهای موجود در Thrive نیز استفاده کنید.

Page Builder ساخته شده توسط SiteOrigin

 این صفحه‌ساز که سال‌هاست در بازار حضور دارد، یکی از اولین‌ صفحه سازهایی بود که راه‌اندازی شد.
این امر به آن اجازه داده است تا جامعه‌ای بزرگ از کاربران مشتاق را به خود جذب کند. در زمان نگارش این متن، تقریباً یک میلیون نفر این افزونه را در سایت خود فعال کرده‌اند، رقمی که آن را به دومین صفحه‌ساز محبوب در فهرست رسمی، پس از Elementor، تبدیل کرده است.

صفحه ساز Page Builder ساخته شده توسط SiteOrigin
نقطه تمایز “فنی” اصلی آن از رقبا این است که از ویجت‌ها برای سفارشی‌سازی محتوا استفاده می‌کند، هم ویجت‌های بومی وردپرس و هم ویجت‌های اختصاصی خود.
در نهایت، این افزونه رایگان است. همه این‌ها قطعاً شما را مشتاق به دانستن بیشتر می‌کند. بیایید شروع کنیم!

Page Builder می‌تواند هم در بخش پشتی و هم در بخش جلویی استفاده شود، مانند Divi.
یادگیری آن تقریبا آسان است، حتی اگر برخی مزاحمت‌های جزئی در رابط کاربری را تجربه کنیم. به عنوان مثال، دکمه‌های عملیاتی بسیار کوچک هستند.
یکی از مسائل عمده با Page Builder ویرایش در زمان واقعی است. برای ویرایش مستقیم یک محتوا، یک پنجره تنظیمات ظاهر میشود که این کار شما را سخت میکند.

Page Builder ویجت‌های بسیار کمی ارائه می‌دهد، تنها حدود ده ویجت (مانند افزودن دکمه، نمایش اسلاید، ویدئو، یا متن غنی) علاوه بر ۱۲ ویجت پیش‌فرض وردپرس (آرشیوها، پست‌های اخیر، دسته‌بندی‌ها، تقویم، و غیره).
برای رفتن به سطح بالاتر، باید یک افزونه دیگر به نام SiteOrigin Widgets Bundle را فعال کنید که ۲۲ ویجت اضافی ارائه می‌دهد (مانند فراخوان به عمل، فرم تماس، نقشه گوگل، و غیره).
علاوه بر این، این صفحه ساز 16 طرح ارائه می‌دهد و قالب‌های صفحه که با یک کلیک فعال می‌شوند

سفارشی‌سازی Page Builder

Page Builder با افزونه SiteOrigin Widgets Bundle خود یک گزینه بسیار خوب ارائه می‌دهد. توجه داشته باشید که می‌توانید ویجت‌هایی که به آن‌ها علاقه دارید را فعال یا غیرفعال کنید تا سرعت بارگذاری صفحات شما کاهش نیابد.
همچنین امکان انتخاب طرح‌بندی ستون‌ها (از چپ به راست یا از راست به چپ) هنگامی که سایت به حالت واکنش‌گرا تغییر می‌کند وجود دارد.
به طور جزئی، این صفحه‌ساز مانند رقبای خود به شما اجازه می‌دهد بیشتر عناصر سبک (رنگ‌ها، فونت‌ها، فاصله‌ها، حاشیه‌ها، و غیره) را تغییر دهید.
از طرف دیگر، برای سفارشی‌سازی حتی کوچک‌ترین جنبه‌های بصری باید از کد CSS استفاده کنید.

معایب Page Builder

از آنجا که افزونه رایگان است، پشتیبانی ایمیلی فردی ندارید.
گزینه‌های Page Builder بسیار کمتر از اکثر رقبا است.
Page Builder مانند Elementor Pro یا Divi Builder یک سازنده تم نیست و اجازه سفارشی‌سازی سربرگ و پاورقی تم شما را نمی‌دهد..

Page Builder می‌تواند توسط هر نوع کاربری، از مبتدی تا پیشرفته، استفاده شود. اگر هرگز از یک صفحه‌ساز استفاده نکرده‌اید، توصیه نمی‌کنیم از آن استفاده کنید زیرا در مقایسه با صفحه‌سازهای جدیدتر (Elementor، Divi، Thrive Architect و غیره) قدیمی است. این صفحه‌سازها گزینه‌های سفارشی‌سازی بیشتری دارند و تجربه کاربری بهتری را ارائه می‌دهند.

افزونه WPBakery Page Builder برای وردپرس

شما ممکن است این صفحه‌ساز را با نام قبلی آن یعنی Visual Composer بشناسید. برندینگ آن در اواخر سال 2017 تغییر کرد و اکنون به عنوان WPBakery Page Builder شناخته می‌شود.
WPBakery به عنوان قدیمی‌ترین صفحه‌ساز در لیست ما شناخته می‌شود: این ابزار در سال 2011 ایجاد شد. این افزونه فقط در نسخه پرمیوم موجود است و آن را در پلتفرم Envato می‌یابید.
می‌توان گفت که در Envato، WPBakery یک ستاره واقعی است. با بیش از 400,000 فروش، بهترین فروشنده صفحه‌ساز است.

علاوه بر این، WPBakery در بیش از 2 میلیون سایت نصب شده است، بخشی از آن به دلیل یکپارچه شدن با بسیاری از تم‌ها است.

WPBakery Page Builder بسیار شهودی نیست و استفاده از آن بسیار پیچیده است. به عنوان مثال، برای ویرایش عناصر محتوا به کلیک‌های زیادی نیاز دارد.
با این حال، می‌توان از آن هم در بخش جلویی و هم در بخش پشتی با استفاده از رابط کشیدن و رها کردن استفاده کرد همچنین می‌توانید تغییرات انجام شده را بلافاصله ببینید.

مزیت WPBakery Page Builder این است که به شما امکان می‌دهد بسیاری از عناصر را سفارشی کنید، چه ستون‌ها، بخش‌ها، رنگ‌ها، تایپوگرافی، و غیره.
در این زمینه، هیچ شکایتی نداریم. با این حال، تکرار می‌کنیم: سفارشی‌سازی عناصر مختلف (ماژول‌ها، الگوها، و غیره) آسان نیست.

در صورت غیرفعال کردن WPBakery Page Builder یا تمی که آن را جاسازی می‌کند در کدهای کوتاه درهم‌ریختگی ایجاد می‌شود و سفارشی‌سازی عناصر نیز نسبتاً پیچیده است.

WPBakery Page Builder برای چه کسانی مناسب است؟

WPBakery Page Builder می‌تواند برای هر نوع کاربری مناسب باشد. با این حال، به دلیل محدودیت‌های فنی و این واقعیت که رابط کاربری آن چندان کاربرپسند نیست، توصیه نمی‌کنیم از آن استفاده کنید.

صفحه ساز Visual Composer

Visual Composer Website Builder یک سازنده پیشرفته‌تر است، زیرا به شما امکان می‌دهد کل سایت، از جمله هدر و فوتر (با نسخه پرمیوم) را از طریق یک رابط کشیدن و رها کردن و با کمک قالب‌ها سفارشی کنید.

Visual Composer چیست؟

Visual Composer پنج زیر منو ارائه می‌دهد که برای شما امکان انجام تنظیمات اولیه را فراهم می‌کند، مانند داشبورد، بخش‌های مربوط به هدر، فوتر، و سایدبار، و تنظیمات پایه.

همانطور که در تست ما از این سازنده سایت اشاره شد، Visual Composer در بخش جلویی سایت شبیه به رقبای خود مانند Elementor Pro، Beaver Builder و Divi Builder است. در سمت چپ، یک نوار ابزاری شامل ویژگی‌ها و عناصر موجود است که می‌توانید آن‌ها را با کشیدن و رها کردن در محتوای صفحه خود در سمت راست قرار دهید.

اما امکان بازگرداندن اشتباهات با استفاده از کلید میانبر (Cmd + Z در مک یا Ctrl + Z در پی‌سی) یا کلید اختصاصی وجود دارد که کار را برای ما آسان تر می‌کند و باید بابت آن خوشحال باشیم.

سفارشی‌سازی Visual Composer

همانطور که اشاره کردیم، با نسخه پرمیوم Visual Composer Website Builder، می‌توانید نه تنها بدنه صفحات خود، بلکه هدر، فوتر و سایدبار خود را نیز مستقیماً روی صفحه سفارشی کنید. می‌توانید آن‌ها را از ابتدا یا با یک قالب موجود بسازید، یا حتی قالب مخصوص به خود را ایجاد کنید.

Visual Composer جلوه‌ها و انیمیشن‌های مختلفی ارائه می‌دهد و به شما اجازه می‌دهد حاشیه‌ها و مرزهای عناصر را به راحتی تغییر دهید.

Visual Composer برای چه کسانی مناسب است؟

با توجه به سهولت استفاده و تنوع قالب‌ها و ماژول‌های ارائه شده، Visual Composer می‌تواند برای هر نوع طراح وب مناسب باشد. با این حال، اگر بین چند صفحه‌ساز مردد هستید، می‌توانید از نظر گزینه‌های سفارشی‌سازی با Elementor Pro یا Divi Builder بهتر عمل کنید.

صفحه ساز Spectra

Spectra، که قبلاً با نام Ultimate Addons for Gutenberg شناخته می‌شد، یک سازنده صفحات وردپرس است که با ویرایشگر بلوک وردپرس ادغام می‌شود.
به جای یادگیری یک سیستم جدید، می‌توانید از این ویرایشگر برای دسترسی به مجموعه‌ای از بلوک‌ها و منابع جدید برای ساخت پست‌ها و صفحات استفاده کنید.
Spectra شامل 28 بلوک جدید، چندین الگوی بلوک، دسترسی به وایرفریم‌ها و قالب‌های رایگان و پرمیوم است.

همه این‌ها از طریق منوی ویرایشگر قابل دسترسی هستند. می‌توانید یک بلوک Spectra را به همان روشی که یک بلوک استاندارد وردپرس را انتخاب می‌کنید، انتخاب کنید. الگوهای بلوک، وایرفریم‌ها و قالب‌ها از منوهای اضافه شده قابل دسترسی هستند.
می‌توانید همه چیزهایی را که در صفحه می‌بینید، سفارشی کنید، بلوک‌ها را اضافه، حذف یا تغییر دهید و به همان روشی که به آن عادت دارید، کار کنید.
Spectra برای حفظ عملکرد با استفاده از کمترین کد ممکن طراحی شده است. اگر یک بلوک استفاده نشود، کد آن بارگذاری نمی‌شود. کدی که وجود دارد به کمترین حد ممکن نگه داشته شده و از چارچوب React برای حداکثر عملکرد استفاده می‌کند.

صفحه ساز Spectra چیست؟

سهولت استفاده جایی است که Spectra واقعاً می‌درخشد. به جای اینکه شما را مجبور به یادگیری یک سیستم جدید با ناوبری و کنترل‌های جدید کند، مستقیماً با ویرایشگر بلوک وردپرس ادغام می‌شود.
یک صفحه یا پست را به طور عادی باز کنید و بلوک‌های اضافی را مشاهده خواهید کرد. منو را بررسی کنید و ورودی‌هایی برای وایرفریم‌ها، الگوهای بلوک و قالب‌ها خواهید دید.
یک وایرفریم را انتخاب کنید و بخش‌های آماده با جای‌نمایی برای تصاویر، محتوا و سایر عناصر را مشاهده خواهید کرد.

یک الگوی بلوک را انتخاب کنید و بخش‌هایی با متن لورم ایپسوم و تصاویر جای‌نما را مشاهده خواهید کرد. قالب‌های آماده، تم‌های کامل سایت هستند که می‌توانید نصب و در سراسر وب‌سایت خود استفاده کنید. بسیاری از آن‌ها با Spectra رایگان هستند، در حالی که برخی پرمیوم هستند و برای استفاده با Spectra Pro در دسترس هستند.

مزایای Spectra

Spectra کاملاً رایگان است در حالی که Spectra Pro با قیمت رقابتی عرضه می‌شود.
به جای اینکه از سیستم خود استفاده کند، با وردپرس ادغام می‌شود. بلوک‌ها واقعاً مفید هستند.
صفحات با استفاده از Spectra و عملکرد خوبی برای وب‌سایت‌های شما ارائه می‌دهد و بر سرعت تاثیر چندانی نمیگذارد.
قالب‌ها کیفیت بالایی را که در تم پرچمدار شرکت Astra، وجود دارد منعکس می‌کنند.
می‌توانید همه چیز را سفارشی کنید.

Spectra برای چه کسانی مناسب است؟

Spectra برای هر نوع کاربر مناسب است. با توجه به اینکه با وردپرس ادغام می‌شود، هیچ منحنی یادگیری وجود ندارد و می‌توانید به همه بلوک‌ها و ابزارها از داخل ویرایشگر بلوک دسترسی داشته باشید.

سایر سازندگان صفحات وردپرس که باید در نظر بگیرید

شما اکنون انتخاب‌های ما از بهترین سازندگان صفحات وردپرس را دیده‌اید.

با توجه به اینکه گزینه‌های این نوع ابزار در اکوسیستم وردپرس بسیار فراوان است، در اینجا چند سازنده صفحه دیگر وجود دارد که ممکن است در تحقیق‌های خود با آن‌ها مواجه شوید:

  • Themify Builder، ایجاد شده توسط فروشگاه تم پرمیوم با همین نام.
  • WP Page Builder، طراحی شده توسط Themeum، که همچنین پشت پلاگین Qubely و WP Mega Menu قرار دارد
  • Breakdance، یک سازنده صفحه ارائه شده توسط سازندگان Oxygen Builder و به‌طور عمده برای مبتدیان طراحی شده است
  • Page Builder Sandwich، که هم در بخش backend و هم frontend قابل استفاده است
  • SeedProd، که اکنون علاوه بر ویژگی‌های اساسی خود مربوط به ایجاد صفحه نگهداری و صفحه “به زودی”، سازنده صفحه خود را نیز ارائه می‌دهد
  • Nimble Page Builder، یک سازنده صفحه که خود را “سریع” و “چابک” معرفی می‌کند
  • Bold Page Builder، که مزیت ۱۰۰٪ رایگان بودن (بدون نسخه پرمیوم) را دارد
  • Pagelayer، که انتخاب زیادی از ویجت‌ها (حدود صد عدد) را ارائه می‌دهد.

ساخت تیزر تبلیغاتی در شرکت دیجیتال مارکتینگ وینت

آیا ویرایشگر سایت وردپرس جایگزینی قابل قبول برای یک سازنده صفحه است؟

دانستیم سازندگان صفحه راهی برای ایجاد سایت‌ها و طرح‌های سفارشی بدون نیاز به کدنویسی به شما می‌دهند.
با این حال، فراموش نکنیم که وردپرس به‌طور پیش‌فرض گزینه‌هایی برای کار به عنوان یک سازنده صفحه (یا حداقل نزدیک به آن) ارائه می‌دهد. در اینجا جزئیات آورده شده است.

ویرایشگر محتوای وردپرس

برای طراحی صفحات و پست‌های خود، احتمالاً از ویرایشگر محتوای پیش‌فرض وردپرس استفاده می‌کنید.

  • گوتنبرگ (این نام صحنه‌ای آن است) در پایان سال ۲۰۱۸ با عرضه نسخه ۵.۰ وردپرس به صحنه آمد.
  • نحوه کار آن ساده است: شما محتوا را از طریق بلوک‌ها، درون پست‌ها و صفحات خود اضافه می‌کنید.
  • ویرایشگر محتوای وردپرس با افزودن بلوک‌های محتوای آماده کار می‌کند.

اگرچه از زمان انتشار خود، بسیار تکامل یافته و گزینه‌های بیشتری را که در سازندگان صفحات یافت می‌شود، هم به‌طور ذاتی و هم با اضافه کردن پلاگین‌های شخص ثالث، ارائه می‌دهد، ویرایشگر محتوای وردپرس یک سازنده صفحه نیست و برخلاف بیشتر سازندگان صفحات اجازه نمی‌دهد شما ظاهر بصری کل صفحه را سفارشی کنید، و نه هدر و فوتر را تغییر دهید.
فقط در back-office (رابط مدیریت شما) استفاده می‌شود، نه در front-end.

با توجه به اینکه به سبک تم شما تطبیق می‌یابد، گزینه‌های سفارشی‌سازی کمتری نسبت به سازندگان صفحات دارد.
با این حال، برخی پلاگین‌های بسیار قدرتمند وجود دارند که می‌توانند به شما اجازه دهند به نتیجه‌ای نزدیک به آنچه با یک سازنده صفحه می‌توان به دست آورد، برسید.
این مورد مثلاً در مورد GenerateBlocks صدق می‌کند. از طرف دیگر، باید یک پایه تکنیکی خوب برای استفاده از این پلاگین داشته باشید.
در نتیجه، برای یک مبتدی، ویرایشگر محتوای وردپرس عمدتاً برای سفارشی کردن محتوای مقالات شما استفاده می‌شود.

در کل برای یافتن پاسخ به این سوال که آیا وردپرس CMS خوبی است یا خیر میتوانید این محتوا را مطالعه بفرمایید: طراحی سایت با وردپرس

ویرایشگر سایت وردپرس

در ژانویه ۲۰۲۲، انتشار نسخه ۵.۹ وردپرس تحول بزرگی در اکوسیستم وردپرس ایجاد کرد.
با این ویرایشگر، اکنون می‌توانید ساختار کامل یک سایت (شامل هدر، فوتر، منو و قالب‌های صفحه، نه فقط محتوا) را با استفاده از بلوک‌های ویرایشگر محتوا (گوتنبرگ) ایجاد و ویرایش کنید.
ویرایشگر سایت وردپرس دقیقاً مانند یک سازنده صفحه عمل می‌کند، به صورت رایگان و بدون نصب هیچ پلاگین اضافی!

برای روشن و شفاف بودن، می‌توان گفت که دو ویرایشگر به نوعی همزیستی می‌کنند:

ویرایشگر محتوا برای نوشتن مقالات و صفحات شما استفاده می‌شود. اما برای صفحات، اجازه تغییر ساختار کامل آن‌ها را نمی‌دهد. شما فقط می‌توانید محتوا را تغییر دهید.
ویرایشگر سایت، که از طریق Appearance > Site Editor قابل دسترسی است، به شما کمک می‌کند ساختار تمام صفحات خود را بدون محدودیت طراحی و سفارشی کنید.

در کل اگر شما یک مبتدی هستید و یا حداقل دانش طراحی وب و توسعه وب را ندارید، استفاده از یک صفحه ساز برای شروع ایجاد یک وب‌سایت به نظر من راه بهتری است.
از طرف دیگر، اگر شما یک کاربر باتجربه‌تر هستید، ویرایشگر سایت می‌تواند واقعاً بسیار مفید باشد.

اگر می‌خواهید تفاوت طراحی وب و توسعه وب را بدانید این مقاله برای شما نوشته شده: تفاوت UI با UX چیست؟

خدمات مشاوره دیجیتال مارکتینگ در بهترین آژانس دیجیتال مارکتینگ وینت

نتیجه گیری درباره بهترین صفحه ساز 
و در نهایت، به انتهای این مقایسه از بهترین سازندگان صفحه برای وردپرس رسیده‌اید.
امیدوارم که کاربرد و مزایای آن‌ها را درک کرده باشید. شاید شما قبلاً تصمیم گرفته‌اید که از یکی از آن‌ها استفاده کنید. اگر هنوز دچار شک و تردید هستید، اینجا چند مورد است که به شما کمک می‌کند تا تصمیم بگیرید:

  • Elementor، Divi و Beaver Builder به نظر من جامع‌ترین سازندگان صفحه هستند و برای همه‌ی مبتدیان و کاربران پیشرفته قابل دسترسی هستند.
  • اگر می‌خواهید یک سازنده صفحه همراه با تم خود را داشته باشید Divi Builder به خصوص مفید خواهد بود.
  • Thrive Architect برای بازاریابان عالی است.
  • Oxygen حتماً از توسعه‌دهندگان فنی‌تر جلب توجه خواهد کرد.
  • اگر برای سازندگان صفحه برنامه‌ای ندارید، Page Builder by SiteOrigin و Live Composer ممکن است چشم شما را بگیرند، زیرا رایگان هستند. اما من پیشنهاد نمی‌دهم، زیرا آن‌ها را نسبت به رقابت خیلی محدود می‌بینم.
  • Brizy با رابط کاربری ساده، سریع و واکنش‌گرا برجسته است.

در نهایت، سخت است که یک صفحه ساز ایده‌آل را به عنوان بهترین صفحه ساز معرفی کرد. همه چیز به نیازات و ترجیحات استفاده‌ کننده و نوع سایتی که برای کسب و کار خاص خود نیاز دارد بستگی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *